Comunicate de Afaceri

Pentru caminul sau afacerea ta, apeleaza la firma de paza si protectie Grand Guard Security

Atunci cand aveți nevoie de o firma de paza, care sa va garanteze ca bunurile dumneavoastra vor fi mereu in siguranța și ca vor fi mereu supavegheate, Grand Guard Security sunt experții la care trebuie sa apelați și care dispun de cel mai calificat personal, precum și aparatura de supraveghere de ultima generație.
<h2>Servicii oferite de firma de paza și protecție Grand Guard Security</h2>
Grand Guart Security ofera clienților toate tipurile de servicii de care o firma de paza și protecție ar trebui sa dispuna si pe care le puteti vedea pe acest link: http://www.grandsecurity.ro/paza-si-protectie/ , precum paza umana, control acces, mai ales in cazurile instituțiilor private, precum și paza obiectivelor in post fix sau mobil, chiar daca aceste posturi sunt localizate in perimetrul unor instituții publice sau private. Dintre aceste spații care pot beneficia de servicii de protecție din partea unei firme de paza, cele mai importante sunt parcurile, spitale, farmacii, asociațiile de locatari, centre comerciale, instituții de invațamant, hoteluri, restaurante, depozite pentru diferite tipuri de materiale sau magazine. Paza și protecția acestor obiective se realizeaza cu ajutorul unei echipe formate din agenți de paza și protecție, recepționeri, dispeceri, dar și pompieri, dupa caz. In funcție de dumneavoastra, ca angajator, firma de paza și protecție, Grand Guard Security va pune la dispoziție personal competent imbracat in civil, dar și in uniforma de serviciu.
De asemenea, daca va doriți sa aveți parte de paza prin tehnologia video, atunci optați pentru supravegherea spațiilor pe care le administrați cu ajutorul camerelor de luat vederi, de ultima generație.
Pentru oferte și estimari de preț, contactați-i pe cei de la Grand Guard Security la numarul de telefon 0768.642.633 sau direct la adresa societații, situata pe Str. Foișorului, nr. 145 B, București, sector 3. Aveți grija de spațiile și afacerea dumneavoastra, precum și de camin, doar cu Grand Guard Security.

Grand Guard Security
http://www.grandsecurity.ro/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare