Comunicate de Afaceri

Pentru linistea bunicilor, apelati la un camin particular de batrani in Bucuresti

La batranețe, bunicii sau cei varstnici dragi noua merita un loc in care sa aiba parte de liniște și relaxare și in care sa beneficieze de servicii ireproșabile. Un astfel de loc este caminul particular de batrani din București, Asociația Creștina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru, cu doua sedii in locuri centrale din capitala. Apelați cu incredere la serviciile caminului particular in București, iar bunicii vor avea parte de un al doilea camin.
Servicii medicale de 5 stele la caminul particular din București
Atunci cand inainteaza in varsta, batranii au, in primul rand, nevoie de ingrijire medicala constanta. Acest camin particular https://www.caminparticular.ro/ le pune la dispoziție un personal medical pregatit sa faca fața oricaror situații și care sa ii ajute in administrarea tratamentului, precum și ajutor in deplasare, atat in spațiul interior, cat și in cel exterior. De asemenea, la caminul particular din București, seniorii vor avea parte de consultații la pat, precum și monitorizarea starii sanatații in permanența, de catre asistenții medicali, precum și de medicii de familie.
Pachete personalizate oferite de catre caminul particular in București
Apeland la serviciile unui camin particular in București, seniorii vor avea parte de oferte de cazare și preț personalizate, in funcție de starea lor de sanatate. Astfel, caminul particular ofera camere modern mobiltate, cu unul pana la trei paturi, o bucatarie moderna și alimentație care ține cont de anumite regimuri alimentare impuse de medici. La caminul particular, rezidenții vor beneficia de spații de socializare, biblioteca, precum și de jocuri de societate, precum remy, table, șah și carți. La caminul particular, seniorii se vor simți ca intr-un al doilea camin și o a doua familie.
Pentru oferte și mai multe informații despre caminele particulare din București, apelați numerele de telefon 0753 907 355 / 0722 624 264 sau mergeți direct la sediile caminului particular, situate pe Strada Teodosie Rudeanu nr.15A, Sector 1 sau pe Calea Plevnei nr. 135-137, Sector 6.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare