Comunicate de Afaceri

Pomello e una dintre primele firme ce ofera servicii de catering in Bucuresti

Gatitul a devenit mai mult de o profesie profitabila, a ajuns la rangul de arta iar pentru a ajunge la acest statut este nevoie de multe stadii de perfectionare. Pe langa asta, cei care se afla de partea celalata a mesei sa spunem asa, se regasesc clientii care astazi beneficiaza de posibilitatea de a manca preparate de restaurant in confortul casei lor sau al biroului.

<h2>Pomello a aparut in 2008 si a devenit cea mai cunoscuta firma de catering din Bucuresti</h2>

Acasa sau la birou, uneori o pofta de un anumit preparat te poate face sa iti pierzi concentrare. Sau faptul ca incerci sa duci o dieta echilibrata iti pune anumite restrictii. Nu toate restaurantele dispun de seriviciul de catering in Bucuresti, sau nu in toate zonele capitalei. Insa firma Pomello dispune de catering in Bucuresti, indiferent de sectorul in care lucrezi sau muncesti. Pentru mai multe detalii puteti intra pe http://www.pomello.ro/catering-bucuresti.html

Aparuti inca din anul 2008, Pomello aduce un nou concept si anume de a primi mancarea comandata in oalele in care a fost preparata. Indiferent ca ai comandat o supa sau o placinta, vei primi mancarea in tava respectiv oala de inox in care totul a fost gatit. Intra si tu pe pomello.ro si comanda-ti mancare sanatoasa si delicioasa si beneficiezi de catering in Bucuresti indiferend de sectorul in care te aflii. Gasesti de la supe si ciorbe pana la deserturi si poti selecta cantitatea dorita de tine sau de colegii tai de munca.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare