Comunicate de Afaceri

Pregateste-te pentru inceputul scolii cu Papetarie.ro

Bucuresti, 24 iulie, Papetarie.ro

Pentru ca vacanta este pe sfarsite, Papetarie.ro te ajuta sa te pregatesti pentru inceputul unui nou an scolar.

Fiind unul dintre cele mai mari magazin online de papetarie si biroutica din Romania, Papetarie.ro te ajuta cu rechizite scolare online www.papetarie.ro/rechizite-scoala necesare pentru inceputul unui nou an scolar.

Papetarie.ro este membra a grupului Austral si din 2010 pana acum a fost mereu in slujba clientilor sai oferind reduceri si promotii la articolele de care dumneavoastra aveti nevoie.

In anul 2011, Papetarie.ro a fost declarat magazinul anului in domeniile papetarie si biroutica la Gala Premiilor E-Commerce GPEC.

Pentru multi dintre noi vacanta s-a terminat, asa ca trebuie sa ne pregatim de un nou inceput de an scolar. Pentru acest lucru Papetarie.ro vine in ajutorul elevilor si studentilor cu oferte la articolele din gama rechizite scolare.

Pe Papetarie.ro veti gasi articole precum caiete, pixuri, stilouri dar si alte produse care va sunt utile pentru scoala, respectiv facultate.

Pentru comenzile mai mare de 300 de lei, Papetarie.ro ofera transport gratuit atat in Bucuresti, cat si in restul tarii. Va uram spor la cumparaturi si o vara cat mai frumoasa.

Papetarie.ro
Voluntari, Sos. Pipera-Tunari nr.1C
Telefon : 021 - 529.6655
Mobil : 0751 - 555.333
Fax : 021 - 528.1816
Email comenzi: comenzi[@]Papetarie.ro
Email contact : office[@]Papetarie.ro
Web: www.papetarie.ro
###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ionx Center

Comentarii

Cauta

Categorii populare