Comunicate de Afaceri

Primii pasi in extinderea afacerii tale pe online

Wellcome to the WWW club!

Cu ce trebuie sa incepi?

In primul rand ti-ar trebui un site, adaptat nevoilor tale, flexibil, dar in acelasi timp fiabil si nu in ultimul rand, adaptat pentru cerintele actuale si cele viitoare. Aici, ai cateva variante, daca esti mai descurcaret intr-ale programarii, ti l-ai putea crea singur sau daca ai dori ceva profesionist, unde sa existe suport tehnic, poti alege o firma ce se ocupa cu asa ceva.

Iarasi decizii, decizii... ce firma sa alegi, poti alege o firma micuta care ofera preturi avantajoase, dar si munca se poate sa fie pe masura. Sau poti alege o companie cu istoric, eventual ceva recenzii.
Bun, avem site-ul. Arata bine, este functional, sunt gata sa pornesc afacerea!

Dar, unde sunt clientii ?

Pentru a avea si clienti, ai nevoie de promovare. Poti sa te apuci sa faci un cont de Facebook sau Twitter, eventual si un canal de Youtube prin care sa iti promovezi produsele sau serviciile de pe site.

Insa, marea majoritate a clientilor vin prin cautarile organice, pe diverse motoare de cautare, dar in principal din Google. Aici, lucrurile se complica putin, pentru a ajunge in top este nevoie de multa munca, ingeniozitate si mai ales rabdare.

Din pacate optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) nu este asa simpla, o miscare gresita si asta ar putea insemna disparitia definitiva a site-ului din Google.

Un SEO de calitate incepe mai intai prin analiza competitiei pe nisa ta, indetificarea competitorilor directi, iar in final creionarea unei strategii optime de promovare. Strategie care include, dar nu se bazeaza doar pe marketing social (Facebook, Twitter, Google +), email marketing si brand awareness. Toate acestea trebuiesc integrate intr-o strategie de SEO.

Agentia iAgency.ro iti poate oferi posibilitatea de a face primul pas cu afacerea ta in lumea virtuala.
Avand 5 ani de experienta, oameni dedicati si capabili sa consilieze pe oricine doreste, cele mai ingenioase tehnici, care promit rezultate. Noi am lucrat de-a lungul timpului cu companii mari din Romania si suntem familiarizati cu multe domenii de activitate. Pentru ca pe noi ne intereseaza sa iti oferim rezultate si nu doar promisiuni! De aceea incercam sa iti intelegem cat mai bine business-ul, care sunt obiectivele si scopul pe care doresti sa il atingi.

Putem sa iti oferim un pachet complet, de la crearea magazinului online/site-ului, pana la promovarea acestuia si impunerea lui pe piata online ca o marca puternica.

Paseste fara frica pe World Wild Web!

Site: www.iagency.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Adserving iAgency.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare