Comunicate de Afaceri

Reduceri substantiale pentru creme de corp in magazinul online de cosmetice bio Phyt's Romania!

Magazinul online de cosmetice bio Phyt\'s vine in atentia femeilor cu cateva produse bio la reducere utilizate in intretinerea si ingrijirea corporala. In oferta promotionala isi gaseste existenta crema de maine hranitoare , crema de picioare cu efecte reparatorii si faimosul ulei pentru cuticule - toate aceste tratamente reprezentand conceptul bio! Pentru o piele intensiv de catifelata si ingrijita, Phyt\'s Romania va propune in aceasta perioada achizitionarea lor la cele mai mici preturi, ofertele incluzand promotii de pana la - 30%!

<h2>Efectele cremelor de corp din gama Phyt\'s!</h2>

Fiind obtinute in laboratoarele de specialitate de peste hotare, produsele cosmetice bio marca Phyt\'s beneficiaza de recomandare clara din partea celor mai experti dermatologi care au reusita sa descopere reteta succesului pentru pielea intens hidratata, catifelata si stralucitoare in orice moment al zilei! Crema de maini este special conceputa pentru acele persoane care se confrunta cu problemele pielii uscate si mult prea sensibile care nu doar influenteaza structura epidermei ducand la apartia crapaturilor, ci influenteaza in mod negativ aspectul estetic al mainilor. Ingrijirea calcaielor este si ea extrem de importanta, iar www.phytsromania.ro/cosmetice-corporale-bio/creme-bio-de-maini-si-picioare vine cu solutia ideala - crema pentru picioare reparatorie! Ea este aplicata zilnic pe talpile si laba piciorului intensificand senzatia de confort si relaxare dupa o zi obositoare si in plus, ajuta la reducerea umflaturilor si protejarea calcaielor! Aceste creme pentru corp sunt solutia perfecta de hidratare optima pe care Phyt\'s ti-o propune acum la oferte promotionale de pret!

<h2>Cum profiti de ofertele de pret ale acestui magazin online cu cosmetice bio?</h2>

Phyt\'s este un magazin virtual in mediul online care si-a completat colectiile de produse bio cu cele mai calitative tratamente naturale! Ofertele de pret valabile in aceasta perioada sunt oferite celor care realizeaza comanda online prin completarea formularului regasit pe pagina web site-ului phytsroamania.ro! Realizand o comanda online in aceasta perioada solicitand una dintre aceste creme de corp dispune de reduceri de pana la 30% si in plus, vei fi beneficiarul serviciului de transport la domiciul! Phyt\'s Romania te asteapta online cu produse cosmetice bio la reducere pentru o frumusete de lunga durata! Alege smart, alege magazinul online de produse cosmetice Phyt\'s si cunoaste tehnologia bio!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare