Comunicate de Afaceri

Romfour-tur ofera servicii complete de transport Romania-Anglia

La momentul actual, Anglia gazduieste un numar considerabil de romani- unii stabiliti definitiv acolo- cu casa, masina si familie, iar altii sunt numai in vizita. An de an, tot mai multi aleg calea Angliei, din varii motive, care mai de care mai justificate.

Odata mutati in Anglia , romanii lasa in tara rude, familie si tot ceea ce pana atunci era al lui. De aceea, romanii stabiliti in Anglia au nevoie de o solutii pentru a reusi sa tina legatura cu cei de acasa. Astfel, oamenii apeleaza la serviciile complete de transport Romania-Anglia. Cand spunem servicii complete de transport Romania-Anlgia ne referim si la transport Romania-Anglia / colete, dar si la transport Romania-Anglia/ persoane.

Romfour-Tur este una dintre firmele care asigura servicii complete de transport Romania-Anglia. Firma de transport Romania-Anglia activeaza pe piata din Romania inca din anul 2012. De atunci si pana acum s-au strans 13 ani de experienta fara cusur! Astfel, firma de transport Romania-Anglia a reusit sa atraga atentia si sa castige increderea a numerosi clienti!

Ceea ce a adus in atentia publicului firma de transport Romania-Anglia au fost profesionalismul, caliatatea si promptitudinea de care a dat constant dovada!

Echipa firmei de transport Romania-Anglia este formata din profesionisti, foarte implicati, care fac intotdeauna tot posibilul, ca serviciile sa se desfasoare in conformitate cu standardele interioare ale firmei si, astfel, clientii sa fie intotdeauna multumiti!

<h2>Cel mai mare atuu al Romfour-Tur</h2>

Un mare atuu al serviciilor de transport Romania-Anglia, pe langa cel al calitatii, il reprezinta tarifele accesibile oricui.

Astfel, pentru serviciul de transport Romania-Anglia / colete, tariful Romfour-Tur este de 1,2 euro / kg, respectiv 1,5 euro / kg, in functie de locul in care se depune coletul.

Pentru serviciul de transport Romania-Anglia / persoana, pretul propus de Romfour-Tur este de 100 -170 lire / persoana, in functie de oferta aleasa de tine.

Intra pe http://romfour-tur.ro/trasport-persoane-anglia-romania-romania-anglia pentru mai multe informatii.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare