Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

Sanatate

Nume mari din medicina au venit in la Romgermed

Grupul medical Romgermed a inaugarat in 2012 o noua policlinica.
Citeste tot articolul flp

Alevia inaugurează un nou spațiu de producție, după o investiție de aproximativ 2 milioane euro

Compania estimează o creștere a cifrei de afaceri cu peste 20% anual
Citeste tot articolul The Public Advisors

Alege chiar acum Realsports

Sportul are un rol definitoriu în dezvoltarea atât fizică cât şi intelectuală a fiecărei persoane încă din copilărie. Anume în această perioadă corpul adolescentului trece prin multe schimbari din punct de vedere fiziologic si anatomic. Aceasta produce atât disconfort fizic cît şi trairi de neincredere, rusine, excitatie sau inhibitie, ambivalenta, incertitudine, astfel activităţile fizice ajutîn...
Citeste tot articolul Ionescu

Celulita și tratamentul ei în sarcină

  Celulita și tratamentul ei în sarcină
Celulita este una dintre cele mai frecvente afectiuni care apare in timpul sarcinii. Foarte multe femei, care au acordat atentie acestui aspect inainte de sarcina, devin frustrate si incearca sa gaseasca un tratament pentru celulita pe care sa-l inceapa chiar din timpul sarcinii.
Citeste tot articolul Anca

Legatura dintre hemoroizi si ficat

  Legatura dintre hemoroizi si ficat
Pentru multi pacienti, nu exista o legatura evidenta intre hemoroizi si ficat. In majoritatea cazurilor, acest lucru este corect. De obicei, singura legatura dintre hemoroizi si ficat este circumstantiala si tine doar de faptul ca boala hemoroidala este o afectiune metabolica, la fel ca si bolile de ficat.
Citeste tot articolul Cosmina Diaconescu

Caminul “Briza Marii” – batranete linistita la malul marii

  Caminul “Briza Marii” – batranete linistita la malul marii
Caminul de batrani privat "Briza Marii" ofera persoanelor varstnice asistenta medicala si psihologica permanenta, precum si un mediu natural deosebit de agreabil, fiind situat la malul Marii Negre, in statiunea Eforie Nord.
Citeste tot articolul Caminul de batrani "Briza Marii"

Indepartarea tantarilor din jurul dumneavoastra

  Indepartarea tantarilor din jurul dumneavoastra
Tantarii pot raspandi boli care cauzeaza afectiuni grave. ZHALT PORTABIL poate reduce șansele de a fi muscat de țânțari și poate reduce riscul de a obține una dintre aceste boli.
Citeste tot articolul Bloomberg IT

Cele mai neglijate recomandari privind utilizarea tigarii electronice

La ora actuala, tigara electronica este cea mai sanatoasa si mai putin costisitoare alternativa la fumat, avand in acelasi timp un impact mult mai redus asupra mediului. Avand o rata de succes net superioara plasturilor si gumelor cu nicotina in ceea ce priveste renuntarea la fumat, tigara electronica are potentialul de a salva milioane de vieti. Pentru ca experienta utilizarii tigarii electronice...
Citeste tot articolul Forumtigaraelectronica

Cauta

Categorii populare