Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

Sanatate

Primul lucru pe care trebuie sa il faci in cazul unei urgente stomatologice

Urgentele stomatologice se pot intampla oricui, insa in cazul in care se intampla, este important sa nu intram in panica, sa ne mentinem calmul si sa incercam sa ajungem cat mai rapid la o clinica stomatologica. Daca reusim sa primim diagnosticul corect si tratament de specialitate in maximum o ora de la incidentul nefericit, atunci durerea poate fi ameliorata, iar dintii afectati pot fi salvati.
Citeste tot articolul Clincile Dr.Leahu

Noua policlinica Romgermed

Romgermed a deschis o noua clinica privata in Bucuresti.
Citeste tot articolul flp

Masajul erotic – modalitate unica de relaxare si inlaturare a inhibitiilor din viata de cuplu

Nu de putine ori ajungem acasa obositi si fara niciun chef de viata dupa o zi istovitoare de munca, astfel ca primul lucru pe care il facem este acela de a ne cauta relaxarea in confortul locuintelor noastre.
Citeste tot articolul ARTEMIS MASAJ SRL

Chlorella pulbere sau comprimate – sanatate sub orice forma !

  Chlorella pulbere sau comprimate – sanatate sub orice forma !
Chlorella este o alga cu o singură celulă care este bogata in substanțe nutritive și proprietăți. Este folosita în întreaga lume pentru a îmbunătăți sănătatea și pentru a preveni bolile și chiar pentru a trata multe boli în mod natural. Ajută organismul să scape de toxine, poate stimula și echilibra sistemul digestiv, conținutul său de fier o face un tratament natural pentru anemie și se crede că...
Citeste tot articolul Bloomberg IT

Produsele naturiste pentru ten de la Bioachimia, ideale pentru sezonul rece

Iarna este un anotimp plin de provocari, mai ales pentru orgaismul uman care trebuie sa se adapteze cat mai curand, prin mijloacele proprii la noile conditii.
Citeste tot articolul Bio Alchimia

Un nas ca la Hollywood va rog! Temeri legate de rinoplastie!

  Un nas ca la Hollywood va rog! Temeri legate de rinoplastie!
Cu totii stim ca forma nasului este esentiala pentru armonia fetei. Ne dorim un chip frumos asociat unui trup pe masura si gata, viata devine din ce in ce mai interesanta. Chirurgii plasticieni stiu ce-si doresc pacientii si cum pot aduce la realitate fiecare vis al lor. Doar ca aici intervine elementul cheie si anume ce ne sta bine, ce putem obtine in functie de ceea ce ne-a oferit natura versus...
Citeste tot articolul Catalina Carstea

Importanţa activitaţilor fizice la RealSports

Ne întrebăm des de ce am ajuns să suferim la vârste fragede pe boli pe care bunicii noştri le-au cunoscut abia la bătrâneţe. Răspunsul este unul cât se poate de simplu: din lipsa mişcării care, alături de poluare şi stres, ne deteriorează prematur corpul.
Citeste tot articolul Ionescu

Bucataria Raw Vegan – preparate gustoase si sanatoase de care te vei indragosti

Vegansimul cu tot ceea ce presupune el a devenit in conditiile actuale un trend avand in vedere ca tot mai multe persoane din sfera publica ne indeamna sa ne indreptam atentia inspre produsele bio sau inspre tot ceea ce inseamna astazi bucataria raw vegan.
Citeste tot articolul SC RAW VEGAN IMAGE SRL