Comunicate de Afaceri

Servicii de dezinsectie in Bucuresti de la DDD-Bucuresti.ro

Dezinsectia este procesul de combatere al insectelor taratoare, insectelor zburatoare, dar si al artropodelor. Acest proces este unul complex realizat prin intermediul unor etape bine definite, de catre firme specializate in domeniul DDD.

<h2>Firma DDD-Bucuresti</h2>

DDD-Bucuresti este o firma cu un istoric de peste 5 ani in prestarea serviciilor DDD, care s-a afirmat pe piata din Bucuresti prin intermediul unor servicii de calitate prestate clientilor. Acestia au un proces de executie complex, prin care este identificata problema, este stabilita metoda de interventie, ca in final sa fie evaluata eficienta lucrarii. Serviciile oferite de acestia pot fi gasite detaliat online accesand link-ul urmator: http://www.ddd-bucuresti.ro/dezinsectie-bucuresti

Printre cele mai compune specii de daunatori pe care le intalnim si de care putem sa scapam prin intermediul dezinsectiei sunt: capusele, acarieni, tantarii, mustele, gandacul negru sau gandacul galbui roscat.
Subtantele pe acesta firma de dezinsectie din Bucuresti le folosestie in procesul de dezinsectie sunt unele profesionale, substante care pot fi cumparate doar de firmele din domeniu. Aceste substante toxice fac parte din grupele 3 si 4 de toxicitate, foarte puternice si eficiente in procesul de dezinsectie. Chiar daca gradul de toxicitate este unul ridicat, aceste substante nu afecteaza oamenii, fiind active doar pentru vietuitoarele cu sange rece.

<h2>Metode de dezinsectie</h2>

Dezinsectia este un proces care poate fi executat atat de o firma specializata, cat si personal, insa recomandat este apelarea la o firma specializata pentru ca eficienta sa fie una sporita.

Cu toate acestea, identificam doua tipuri de dezinsectie pe care majoritatea firmelor le au in portofoliu si anume, dezinsectia chimica si dezinsectia fizica. In ceea ce priveste dezinsectia chimica, acesta este executata prin intermediul unor pesiticide, care sunt pulverizate prin intermediul unei pompe sau a unui generator care creaza un nor de vapori. Dezinsectia fizica este una pe care putem sa o vedem la spatiile alimentare deschise, acolo unde sunt folosite benzi cu feromoni, care atrag insectele si le imobilizeaza, dar si lampi florescente cu zona de incinerare, dar extermina direct insectele.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare