Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

DHL va continua programul de burse ”UpStairs” pentru copiii angajatilor din Romania

Bucuresti, 28 august: DHL, liderul pietei internationale de curierat expres si logistica, este dedicat realizarii unei schimbari pozitive si de durata, imbinand experienta cu prezenta globala, spre beneficiul oamenilor si al mediului inconjurator, punand accentul pe trei arii strategice de implicare – GoGreen (grija fata de mediul inconjurator), GoHelp (grija fata de semenii cu nevoi speciale) si GoTeach (programul axat pe educatie).

DHL Romania anunta cu mandrie continuarea programului de burse UpStairs, proiect prin care compania ofera sprijin financiar copiilor cu rezultate exceptionale ai angajatilor, pentru sustinerea dezvoltarii lor la cel mai inalt nivel.

Educatia, alaturi de protectia mediului si gestionarea calamitatilor,reprezinta una dintre principalele preocupari ale grupului DHL si parte a strategiei de respnsabilitate sociala - \"Living Responsibility”. GoTeach este programul axat pe zona de educatie din cadrul strategiei promovate de Deutsche Post DHL, prin intermediul caruia sunt sprijinite initiativele care favorizeaza educatia si ii ajuta pe tineri sa-si perfectioneze abilitatile si sa isi desavarseasca dezvoltarea personala.

Principalul obiectiv al programului UpStairs este acela de a oferi sanse educationale egale pentru copiii care provin din familii cu resurse financiare limitate. In plus, pe langa sustinerea financiara, copiii vor beneficia de servicii individuale, cum ar fi consilierea de catre un angajat al companiei (mentoring), internship (stagiu de practica) la unul dintre sediile companiei, precum si noi oportunitati de invatare.

Editia de anul trecut a reprezentat un succes printre angajatii DHL Romania si copiii acestora, programul oferind suportul necesar pentru 14 tineri, pentru a obtine performante in activitatile lor scolare sau pentru admiterile la facultate. O parte dintre acestia au beneficiat de lectii de limbi straine pentru obtinerea unor acreditari de un inalt nivel profesional (Acreditarea Cambridge sau Certificarea Goethe). Altor studenti le-a fost sustinuta activitatea de pregatire pentru olimpiade sau diverse competitii nationale in diverse specialitati. In plus, promovarea unei scoli de design vestimentar a ajutat o tanara studenta in admiterea la Scoala Nationala de Arte si crearea unui portofoliu propriu de creatii.

Madalina Vasilescu, studenta in anul 2 a Facultatii de Arhitectura a beneficiat, de asemenea, de una dintre bursele DHL UpStairs, pentru construirea unei creatii unice de design, un scaun, care a fost inclus in celebra revista de specialitate \"Atelierul de proiectare\". \"Bursa UpStairs a reprezentat o oportunitate extraordinara pentru mine, pentru dezvoltarea mea in disciplina pe care imi doresc sa o urmez. Mi-a oferit sansa de a pune in practica viziunea mea creativa, iar premiul primit in schimb mi-a redat increderea in mine si motivatia de a continua.\", a declarant Madalina. Mama sa, Operational Team Leader, a adaugat: \"Am fost cea mai fericita si mandra mama din lume.\"

\"Pentru noi este foarte important ca angajatii DHL sa perceapa ca fac parte dintr-o companie care se preocupa de dezvoltarea si viitorul lor. Am fost foarte mandri sa oferim ajutor celor 14 tineri pentru a-si dezvolta abilitatile si pentru a reusi in activitatea lor, si am fost impresionati sa observam ca o parte dintre ei s-au implicat chiar si in activitati de voluntariat.
Ne face placere sa anuntam ca programul nostru de burse va continua si anul urmator si asteptam cu nerabdare sa sustinem activitatea scolara a copiilor angajatilor nostri, pentru eminenta lor dezvoltare.\" – a declarat Cristina Filip, Manager de Resurse Umane al DHL Express Romania.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: DHL International Romania SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare