Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

Iata cum poti monta suporturile pentru biciclete!

1. Asaza suportul de biciclete pe pamant pentru ca toate curelele si cataramele sa fie vizibile, pozitionandu-l in aceeasi directie in care va fi plasat pe portbagaj. Fixeaza curelele si carligele superioare deasupra portbagajului, astfel incat sa le permiti celor inferioare sa cada sub suport. Asigura-te ca nu exista noduri pe curele si ca nicio catarama nu este deteriorata. Verifica sa nu ai parghiile mult prea stranse, astfel incat atunci cand esti gata sa montezi bicicletele sa le poti ajusta mult mai rapid.

2. Deschide portbagajul si introdu carligele superioare specifice suporturilor pentru biciclete in partea de sus a capacului, in apropierea lunetei. Curelele nu trebuie sa fie incurcate, astfel incat sa le introduci in mod corect atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta. Nu ar trebui sa existe mai mult de doua curele in aceasta parte a suportului. Instaleaza carligele de-a lungul jantelor masinii, astfel incat sa nu fie cu mai mult de 10-15 cm mai late decat corpul suportului. Nu strange curelele inca!

3. Orice suporturi pentru biciclete includ si un corp, care acum poate fi instalat; cea mai buna pozitie pe care o poti alege este pe mijlocul portbagajului, astfel incat greutatea bicicletelor sa fie distribuita in mod egal. Singurele cazuri in care poti monta suporturile de biciclete intr-un mod necentrat sunt acelea in care ai mai multe biciclete sau daca o anumita bicicleta are un corp lung, lucru care ar putea afecta condusul masinii.

4. Prinde curelele inferioare si asaza-le carligele in partea de jos a capacului portbagajului, in apropierea barei de protectie. Astfel, vei avea de-a face cu doua curele, care trebuie sa fie pozitionate in mijlocul corpului suportului pentru biciclete pentru echilibru. In acest moment, lasa curelele suficient de largi pentru ajustarea finala, dar destul de stranse, astfel incat acestea sa permita tensiunea carligelor.

5. Inchide portbagajul. Corpul suportului pentru biciclete ar trebui sa fie tinut lejer de carligele superioare si de cele inferioare. Examineaza-le ca sa te asiguri ca stau ferme pe pozitie acum ca ai inchis portbagajul. Chiar daca ai lasat curelele putin lejere, carligele nu ar trebui sa se miste deloc; ele nu ar trebui sa fie distantate lateral sau sa fie potrivite intr-un mod necorespunzator. Daca observi ca nu ai potrivit carligele intr-un mod corespunzator, deschide portbagajul si ajusteaza-le.

6. Pune corpul suportului pentru biciclete in pozitia finala; vei face acest lucru avand curelele inca lejere. In momentul in care ai asezat suportul si l-ai centrat intre carlige, poti sa incepi sa strangi curelele. Strange toate curelele in acelasi timp; in caz contrar, te vei confrunta cu un dezechilibru, ceea ce inseamna ca bicicleta va putea aluneca si o vei deteriora, alaturi de masina.

Pentru mai multe sfaturi in ceea ce priveste montarea unor suporturi pentru biciclete te poti consulta si cu specialistii din magazinele de profil. De exemplu, Veloteca, magazin de biciclete pe care il poti gasi atat pe Sos. Iancului, nr. 100, cat si online, iti sta la dispozitie pentru orice intrebare ai avea, dar si pentru a-ti oferi produse de top, de cea mai buna calitate!
Viziteaza pagina Veloteca si afla mai multe! http://www.veloteca.ro/rastele-suporturi-biciclete
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Veloteca - Magazin de biciclete

Comentarii

Cauta

Categorii populare