Comunicate de Afaceri

Un nou model de business pe piata din Romania - Servicii de transport la licitatie

Acesta este si cazul celor de la VineDuba, care ofera servicii de transport la cerere, insa ei nu au flota auto sau un numar mare de soferi ca angajati. Ei au gasit o metoda inedita de lucru – au creat o platforma prin care soferii profesionisti si firmele de transport isi pot oferi serviciile clientilor care doresc sa isi mute mobila dintr-un apartament in altul sau care doresc sa transporte o cantitate mai mare de marfa la un pret mic.
Transportatorii inscrisi in platforma pot licita pentru fiecare comanda inregistrata de catre clienti, iar persoanele care au pus comanda pot alege cea mai buna oferta din punct de vedere al pretului, dar si al serviciilor suplimentare folosite.

De ce platforma de licitatii si nu o firma de transport?
E simplu! Deoarece exista deja un numar destul de mare de soferi profesionisti, care au perioade in care nu au comenzi de transport si ar fi disponibili, insa care nu isi gasesc clienti. Platforma VineDuba.ro este solutia perfecta pentru acestia, deoarece ii scuteste de cautarea de noi clienti. Transportatorii inregistrati pe site primesc notificari prin e-mail pentru fiecare noua comanda care se incadreaza in criteriile alese de acestia la inregistrare, iar procesul de licitare este unul foarte simplu. De asemenea, prin sistemul de licitatie, transportatorii se asigura ca vor discuta doar cu clienti seriosi, care vor apela la serviciile oferite.
Pe de alta parte, pentru clienti este o modalitate de a se asigura ca vor plati cel mai bun pret pentru transportul de marfa sau de mobila pentru care au plasat comanda. De multe ori, clientii, nu au nevoie de tip de servicii foarte des; de aceea, nu stiu care sunt tarifele practicate de catre transportatori si ajung sa simta ca preturile oferite de singura firma de transport pe care ei o cunosc sunt inaccesibile.

Inainte de aparitia acestei alternative, singura modalitate de a gasi cel mai bun pret era de a suna nenumarate companii care ofera astfel de servicii si de a cere oferte de la fiecare din ele, ceea ce poate dura si cateva zile. In schimb, pe platforma VineDuba, lucrurile sunt mult mai simple: clientul plaseaza o comanda, iar transportatorii din zona liciteaza cel mai bun pret pentru comanda respectiva. In acest fel, clientul economiseste timp, iar la sfarsit, discuta cu o singura companie de transport, cea pe care a ales-o.
In plus, faptul ca fiecare transportator este verificat de catre personalul celor de la VineDuba ofera un plus de siguranta clientilor, care pot trimite marfa sau mobila fara griji, stiind ca ca soferul ales nu le va face nicio surpriza. Asadar, daca ar fi ales sa creeze doar o alta firma care ofera servicii de transport, nu ar fi reusit sa schimbe acest domeniu si sa-l faca mai dinamic, mai profitabil pentru transportatori si mai accesibil pentru clienti.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: VineDuba.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare