Comunicate de Afaceri

Shopping online pentru barbati prin portalul de incaltaminte si haine Boutique Mall

Pantofii sunt printre cele mai importante elemente de vestimentatie din garderoba unui barbat. De cele mai multe ori, pantofii nepotriviti pot distruge tot outfitul. De aceea, este esential sa stii ce pantofi este bine sa ai in garderoba si cum trebuie asortati.
Iata 4 tipuri de pantofi care nu trebuie sa-i lipseasca unui barbat stilat!
Pantoful Clasic
In lumea modei masculine, pantoful clasic se imparte in doua categorii: Oxford si Derby. Desi cele doua modele sunt similare, pantofii Derby sunt mai putin formali decat cei de tip Oxford. De asemenea, pantofii Derby care pot fi cumparati de pe http://www.b-mall.ro/incaltaminte-barbati sunt un pic mai lati, fata de designul slim al celor de tip Oxford.
Pantofii clasici pot fi asortati la o pereche de jeansi dark navy sau negri sau cu o pereche de pantaloni de stofa tot intr-o culoare inchisa. In ciuda conceptiei ca pantofii clasici pot fi purtati doar la tinute office si elegante, fashion designerii sustin ca acestia sunt foarte versatili si merg si la tinute smart-casual si casual.
Pantoful perforat
In Statele Unite, acest tip de pantofi este cunoscut sub numele de Wing Tip, iar in Marea Britanie se numeste Brogue. Mai exact, este vorba despre pantofii perforati, cu un design elegant. Cum se asorteaza:
Acesti pantofi se pot asorta cu un costum de culoare inchisa sau cu jeansi tot intr-o nuanta inchisa.
Unde ii porti:
Pantofii Brogue sunt eleganti, dar nu intr-atat de formali pe cat sunt pantofii clasici, de aceea pot fi purtati intr-o multime de ocazii. Loaferii sunt pantofii decupati adanc, fara sireturi si care merg atat la tinute formale, cat si la tinute casual. Totusi, pentru tinute formale sugeram folosirea unei perechi de pantofi clasici sau perforati. Si acest tip de pantofi merg bine la un costum, insa nu la un costum office sau elegant. Pot fi asortati cu o pereche de jeansi de culoare inchisa si cu un cardigan. Loaferii au un aspect casual, cu o usoara nota formala. De aceea, este indicat sa ii incalti la evenimente nici foarte casual, dar nici formale. Merg bine la un vernisaj, o iesire in oras, la un restaurant, o vizita. Cunoscuti in Romania ca tenisi, sneakersi nu-s tocmai pantofi sport, ci mai degraba niste pantofi casual. Converse este cel mai cunoscut brand de sneakers, care ofera o gama larga de “tenisi” intr-o multime de culori si materiale. Mai trebuie retinut ca acest tip de pantofi este foarte versatil.
Pentru ca sunt extrem de comozi, multi tind sa-i poarte in orice ocazie, insa trebuie retinut ca ei raman niste pantofi casual, care trebuie purtati ca atare.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare