Comunicate de Afaceri

Sisteme de supraveghere video

Astfel, necesitatea unor variate modele de camere video au devenit in ultima perioada din ce in ce mai cautate din cauza dorintei de protectie si a eliminarii riscului de a aparea probleme nedorite rezultate in urma infractiunilor.

<b>Cum functioneaza aceste sisteme de supraveghere video</b>

Daca va doriti sa achizitionati niste sisteme de supraveghere video de calitate trebuie sa aveti cunostinte minime despre modul in care functioneaza. Astfel, in urma acestor informatii cu privire la variatele sisteme de supraveghere video http://www.alarme-supravegheri-automatizari.ro/sisteme-de-supraveghere-video, aveti posibilitatea de a face cea mai buna decizie in raport cu necesitatile dumneavostra.

Componenta sistemului, adica camera video are scopul de a inregistra si de a trimite catre server imaginile captate. Serverul are scopul de a colecta informatii, de a le stocha si de a le afisa pe diverse monitoare. Imaginile surprinse cu ajutorul unor sisteme de supraveghere video profesionale pot fi accesate online in functie de server, dar si de nevoile clientului. Daca nu exista server, atunci se poate utiliza si un DVR Stand-Alone, adica Digital Video Recover. Asadar, transmisia realizata de la camera video la server se face prin intermediul unui cablu UTB. Exista cablu wireless, fibra optica sau coaxial. De asemenea, exista o gama variata de sisteme de supraveghere video in functie de necesitatile si cererile fiecarei persoane. Exista camere care pot fi amplasate in interior sau in exterior. Cele de interior pot fi: ascunse, dome, miniatura, IP, bullet sau box. Camerele de exterior pot fi: dome, bullet, box sau wireless. Exista camere cu lentile precum: normale sau cu unghiuri largi. In plues, sunt tipuri de camere in functie de senzor: alb/negru, color, CMOS sau CCD.

<b>De ce trebuie sa tinem cont atunci cand instalam diverse sisteme de supraveghere video</b>

Pentru a ne bucura de eficienta si de profesionalism trebuie sa avem in vedere cateva reguli de instalare a variatelor sisteme de supraveghere video. Pasul 1 in instalarea unei camere video perfecte este localizarea. Fiecare persoana care doreste sa achizitioneze sisteme de supraveghere video, trebuie sa aiba in vedere unde vor fi amplasate echipamentele, mediul in care sunt instalate si ce unghiuri vor inregistra. De asemenea, trebuie sa se tina cont si de sursele de alimentare, daca este nevoie sa se miste si care va fi distanta. Un alt element important sunt conditiile de lucru. Astfel, camera video pe care doriti sa o achizitionati trebuie sa fie rezistenta la vant, zapada, soare, temperaturi externe sau la vant si sa se tina cont de lumina ambientului. Un alt aspect este numarul de camere de care aveti nevoie si un altul consta in echipamentul folosit pentru supravegherea diferitelor zone.

<b>Sisteme de supraveghere video prin BreakSistems</b>

http://www.alarme-supravegheri-automatizari.ro/ este site-ul de incredere, specializat in activitatea de distribuire, proiectare si de instalare a diverselor sisteme de supraveghere video necesare pentru protectia locuintelor dumneavoastra si a altor proprietati.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare