Comunicate de Afaceri

Spatii comerciale Suceava

Pretul difera in functie de zona
Spatiile comerciale din Suceava au preturi diferite, in functie de zona. Cele situate in central orasului costa mai mult decat cele de la periferia orasului. In total, am spate spatii comerciale in Suceava pe care abia astept sa le vand, ca sa pot sa plec mai repede din tara. Pretul spatiilor comerciale in Suceava care sunt situate in centru este de 8 euro pe metrul patrat in timp ce pentru cele din cartierele marginase este de 5 euro pe metro patrat. Nu mi se pare delco scum psi chiar sunt dispus sa si negociez, astfel incat sa vand cat mai repede spatiile comerciale in Suceava.
La ce pot fi folosite spatiile comerciale in Suceava
Eu pana acum am avut in spatiile comerciale din Suceava pe care le scot la vanzare un magazine mixt, un magazin alimentar, un magazin cu jucarii, doua second-hand, o florarie si un magazine cu piese auto. Nu pot sa spun nici ca au dus lipsa de clienti, nici ca nu am avut, caci afacerile au avut suisuri si coborasuri, ca orice afacere care se desfasoare in Romania.
Tocmai de aceea m-am decis sa vand toate spatiile comerciale in Suceava si sa plec impreuna cu familia in Suceava. Am o matusa acolo si ma voi ocupa de cele doua florarii pe care le are acolo.
Afacere cu vase din lut, in urma vanzarii spatiilor comerciale
Totodata, o sa ma ocup si de exportul de vase de lut facute de mestesugarii din zona Sucevei, care vor avea mare cautare in Italia. Le voi vinde la un pret triplu fata de Romania, caci doar asa pot avea profit, ca sa scot banii pe transport, plus cheltuielile cu manopera si alte cele. Oricum, viata din Italia, undeva langa Florenta, nici nu se va compara cu cea pe care am dus-o pana cum in Romania. Mai ales ca am reusit sa si pun ceva bani deoparte, astfel incat sa nu am problem de adaptare in Italia si sa nu cumva sa se razgandeasca matusa in ceea ce priveste florariile.
http://www.spatiicomerciale.ro/inchirieri/suceava
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Realmedia Network SA

Comentarii

Cauta

Categorii populare