Comunicate de Afaceri

Stefadina.ro iti ofera solutii pentru arhivare documente contabile la preturi mici

Managementul documentelor de arhiva reprezinta marea provocare a fiecarei organizatii.

Arhivarea fizica consta in prelucrarea documentelor in vederea gestionarii și folosirii eficiente a acestora.

<h2>Despre viziunea Stefadina.ro</h2>

Dorim sa devenim parteneri de incredere pentru a va oferi solutii adaptate necesitatilor instituției dvs. care sa reduca riscurile in gestionarea, protejarea și accesarea informatiilor.

Compania noastra dispune de spatii special amenajate pentru prelucrarea arhivei, in conditii de maxima siguranta si confidentialitate. Stefadina ofera servicii complete de arhivare documente contabile. Mai multe informatii despre acest subiect gasiti daca accesati linkul http://stefadina.ro/echipa

<h2>Ce crede directorul general al Stefadina.ro</h2>

\"Activitatea arhivistica, in toata complexitatea ei, de la cele mai simple operatiuni pana la procesele de importanta maxima pentru asigurarea administrarii, evidentei, protectiei speciale si folosirii documentelor de arhiva face necesar un management de inalta calitate\", este de parere Mihai Nicolae, director general al Stefadina.ro.

Principalele etape ale arhivarii fizice pe care le efectuam in temeiul prevederilor Legii Arhivelor Nationale Nr. 16/1996 si ale Normelor tehnice privind desfașurarea activitaților in Arhivele Naționale sunt: 1. Intocmirea Nomenclatorului Arhivistic, 2. Fondarea , 3. Ordonarea documentelor, 4. Constituirea unitatilor arhivistice/dosarelor, 5. Inventarierea documentelor, 6. Selectionarea documentelor.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate presa

Comentarii

Cauta

Categorii populare