Comunicate de Afaceri

Teambuilding pentru o cariera de succes prin Team Event

<b>Diverse programe teambuilding</b>
<br>
<br>
Exista mai multe programe de formare, fiecare fiind special conceput pentru anumite stadii de dezvoltare a echipei. Echipa Team Event te va ajuta sa gasesti programul potrivit pentru angajatii tai, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Sunt mai multi factori care diferentiaza acest http://www.teamevent.ro/bine-ati-venit/team-building teambuilding, de exemplu locul in care se desfasoara, tematica, gradul de dificultate al activitatilor si obiectivul pe care si-l propune sa-l indeplineasca fiecare program in parte. Acesti specialisti ne pun la dispozitie o lista lunga de tot felul de programe ce au la baza competitia, spiritul de aventura, creativitatea sau diverse programe tematice.
<br>
Asadar printre activitatile de teambuildind pe care Team Event le-a organizat deja si lucreaza constatnt la inovarea si imbunatatirea acestora se numara urmatoarele:
<br>
-Etno Hunt in diverse regiuni din tara noastra – acesta implica procesul de cunostere al obiceiurilor, traditiilor, imbunatatirea comunicarii in cadrul echipei, dar si cu cei din exterior
-Park Aventura – acest program este plin de adrenalina si trezeste in competitori spiritul de aventura. Este menit sa testeze rezistenta fizica si psihica a participantilor.
-City Hunt – ehipele vor strabate strazile anumitor orase cunoscute din tara, iar participantii se vor diferentia in cadrul acestei competitii prin testarea competentelor de leader si al adaptabilitatii de care acestia dau dovada.
-Treasure Hunt – o alta tactica de imbunatatire a comunicarii si cooperarii in echipa intr-un cadru plin de competivitate.
-Team Theatre – activitati ce presupun implicarea participantilor in rolurile unor personaje care au scopul de a scoate la iveala creativitatea, spontaneitatea, expresivitatea etc.
<br>
Lectii de calarie – prin calarie, angajatii vor avea parte de o minunata plimbare in natura, cu trasura sau calarind si de semenea, vor invata cum sa ingrijeasca aceste animale uimitoare.
Lista este mult mai lunga, deoarece pe langa aceste activitati mai exista inca alte 50, la fel de bine organizate si puse la punct in cele mai mici detalii.
<br>
<br>
<b>De ce tot mai multi prefera un program de teambuilding?</b>
<br>
<br>
Deoarece aceste activitati aduc numeroase beneficii si sunt o cale placuta de a rezolva anumite probleme de colectiv. In primul rand, programul de formare teambuilding se dreseaza nu doar angajatilor, ci si superiorilor sau chiar voluntarilor. Nu conteaza domeniul de activitate al echipei, acestea sunt potrivite pentru toti si pot fi mereu personalizate. Reduce stresul angajatilor deoarece le ofera sansa de a petrece timp cu ceilalti colegi in afara locului de munca. Participantii invata cum sa formeze o echipa in orice situatie si astfel vor creste performantele din planul profesional. http://www.teamevent.ro stie care sunt restul avantajelor si un reprezentant te asteapta oricand pentru mai multe informatii.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare