Comunicate de Afaceri

Titirez.ro portalul cu cele mai multe anunturi imobiliare

Portalul de imobiliare Titirez.ro vine in ajutorul particularilor care au ocazia sa se lanseze pe piata imobiliara. Astfel, daca sunteti proprietar si doriti sa vindeti un apartament in Ploiesti, cu un simplu cont gratuit pe titirez.ro, va puteti posta anuntul la categoria vanzari apartamente Ploiesti, iar acesta va fi publicat simultan pe 15 site-uri de profil afiliate cu Titirez.ro, avand in acest mod un grad mai mare de raspandire. Totodata, Titirez.ro este si pentru agenti imobiliari. Oricine poate sa-si faca cont gratuit si sa profite de o vizibilitate mai mare a anunturilor lor.

Recent Titirez.ro a lansat o noua sectiune Dezvoltatori imobiliari. Sectiunea este destinata dezvoltatorilor imobiliari din toata tara care au ansambluri rezidentiale. Noua pagina se adreseaza si celor care isi doresc o casa sau un apartament intr-un complex rezidential. Titirez ofera ocazia tuturor dezvoltatorilor sa-si promoveze anunturile despre complexurile rezidentiale pe site, iar cei care isi cauta o astfel de locuinta exclusiva au parte doar de anunturi direct de la dezvoltatori, noi si verificate.

Titirez.ro include atat oferte vanzari, cat si oferte inchirieri, de la garsoniere si apartamente cu mai multe camere, case si vile sau terenuri pana la birouri si spatii comerciale. Titirez.ro este, asadar, portalul cu anunturi imobiliare pentru oricine are oferte imobiliare, dar si pentru oricine isi cauta sa inchirieze sau sa cumpere un apartament sau o casa. Fie ca vreti sa cumparati un apartament in Pitesti, aveti o casa de vanzare in Sibiu www.titirez.ro/vanzari-case-vile/sibiu sau va intereseaza vanzari apartamente 2 camere Ploiesti, pe Titirez.ro aveti ocazia sa publicati sau sa vizionati anunturi care va intereseaza.

Cu aplicatia imobiliara titirez.ro Imobiliare, disponibila in App Store si Google Play, cei interesanti de piata imobiliara pot avea acces la cele mai noi si relevante anunturi imobiliare pe telefon sau pe tableta, oriunde ar fi. Aplicatia incanta ochiul cu fotografii de inalta rezolutie, galerii foto si ofera detalii despre proprietati care pot fi contactati direct prin email sau telefon. Totodata ofera posibilitatea de a transmite anuntul mai departe atat pe email, cat si pe retele sociale.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Kindle Store Romania

Comentarii

Cauta

Categorii populare