Comunicate de Afaceri

Tu ai fost pana acum la Escape Room la Cryptex?

Cryptex este casa misterelor care va ofera cel mai avantajos preț la Escape Room in București, astfel incat tot mai multa lume sa poata beneficia de cel mai inovativ joc contemporan. Intrați in una dintre camerele Escape Room,cele care va vor oferi adrenalina și suspans inca din primele minute de joc.
<h2>La Cryptex, ai cel mai accesibil preț la Escape Room in București</h2>
Cryptex este locul care va așteapta atat cu camere care conțin cele mai interesante povești, cat și cu un preț foarte avantajos, atat pentru adulți, dar și pentru cei mici.
Regulile de joc sunt foarte simple. Alegeți camera in care vreți sa jucați, apoi porniți in cautarea cheii care va va deschide ușa. Aveți la dispoziție doar 60 de minute, timp in care trebuie sa descoperiți indicii, sa deslușiți ghicitori și sa sariți de obstacolele presarate la fiecare pas. Pentru ca munca de cautare sa fie cat mai ușoara, puteți sa va chemați prietenii, colegii de serviciu sau familia și sa jucați Escape Rooms in București in echipe de la 2 pana la 5 persoane. Nu aveți nevoie decat de multa energie, buna-dispoziție și chef de joc. Restul de lucruri bune vi le ofera Cryptex, cea mai interesanta locație pentru a juca Escape Rooms in București. Pentru mai multe detalii despre camerele de la Cryptex puteti intra pe acest link: http://www.cryptex.ro/rooms-escape .
<h2>Rezerva locuri la Escape Room de la Cryptex</h2>
Cum puteți juca Escape Room in București la un preț avantajos? Simplu! Intrați pe pagina online Cryptex și rezervați locurile in una dintre cele trei camere puse la dispoziția celor mai buni jucatori. Beneficiați de prețuri accesibile, multa distracție și o metoda inedita de petrecere a timpului liber, doar alaturi de casa misterelor de la Cryptex. Incarcați-va cu energie și pofta de viața și jucați Escape Rooms in București in cea mai interesanta și misterioasa locație.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare