Comunicate de Afaceri

Uleiul de avocado, o minune in bucatarie

Uleiul de avocado este un produs care usor, usor isi face simtita prezenta pe piata din Romania. Acesta este un produs obtinut prin stoarcerea la rece a fructelor de avocado. Uleiul de avocado extravirgin este cel care contina cea mai mica concetratie de acizi si anume de 0.80 % , cea mai mica valoare intalnita la uleiurile extravirgine.

<h2>Utilizarea uleiul de avocado</h2>

Uleiul de avocado este un produs folosit in alimentatie. La noi in tara acest produs nu este cunoscut si astfel, in bucatarie uleiul de avocado nu este prezent. Totusi, acest poate fi folosit atat ca ulei pentru gatit, cat si pentru ulei adaugat in preparatele reci.

Chiar daca poate fi folosit sic a ulei de gatiti, uleiul de avocado nu este recomandat pentru acesta utilizare, deoarece la temperature inalte uleiul de avocado pierde din nutrient si astfel proprietatile si beneficiile pe care le ofera sunt diminuate.

<h2>Ulei de avocado de la Olivado</h2>

Olivado este un brand recunoscut la nivel mondial, producator important din industria uleiului de avocado. Acesta este cel care beneficiaza de cea mai mare calitate, ulei recomandat de specialisti in domeniu.

Acest ulei de avocado produs de Olivado este special pentru ca el este realizat prin presare la rece a fructelor de avocado, crescute special pentru acest lucru. Continul lui este unul important in acizi grasi saturati si vitamine precum vitamina A,B,D,K, dar si acid palmatic, stearic si oleic.

<h2>Cumpara-ti uleiul de avocado alimentar Olivado</h2>

Acest ulei de avocado este gasit in cea mai mare parte prin intermediul magazinelor de produse bio. Acestea sunt cele care au identificat proprietatile si beneficiile pe care acest ulei le aduce unui stil de viata sanatos.

Magazinul online de produse bio Biovoice este unul care promoveaza acest ulei de avocado presat. Prin intermediul acestui magazin online ai posibilitatea de a alege un ulei de avocado olivado la un cel mai bun pret. Gama uleiului de avocado Olivado este una care contine modele de ulei cu aroma de lamaine, de rozmarin, chilli sau chiar busuioc. In acest fel poti sa iti alegi uleiul de avocado perfect pe care poti sa il folosesti chiar si ca dressing pentru salate. Aici gasesti uleiul de avocado Olivado: http://biovoice.ro/ulei-de-avocado-250ml
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare