Comunicate de Afaceri

Utilajele Industrial Access au participat la pregatirea National Arena pentru finala UEFA Europe League 2012

“Industrial Access nu a livrat numai echipamente cu tehnologii de ultima ora, care asigura calitate si durabilitate fiecarui proiect. Am oferit o solutie la cheie, adaptata specificului National Arena: am mers chiar pana la a modifica un utilaj astfel incat sa raspundem specificului locatiei si al lucrarii”, arata Stefan Ponea, CEO si Managing Partner, Industrial Access.

“Dupa vizita in santier facuta de echipa Industrial Access pentru evaluarea nevoilor locatiei si masuratori, au rezultat 5 solutii necesare pentru National Arena”, arata Alexandru Potarla, Sales Representative, Access & Lifting Equipment Division, Industrial Access:

1. Acces la inaltime pentru reparatii si reglaje la nocturna cu utilajul suspendat pe cabluri GEDA AB650, configurat special pentru aceasta locatie. Este vorba despre o nacela proiectata pentru a fi suspendata de terasa cladirilor. Pentru acest proiect, sistemul de prindere al acesteia a fost configurat astfel incat sa poata fi suspendata de structura de acoperis, unica in Romania.

2. Acces la inaltime pentru montarea infrastructurii conform specificatiilor UEFA, cu nacela JLG 600AJ: timp minim de interventie, consum minim de combustibil, acces in spatii inguste, impact minim asupra gazonului si diagrama de lucru nerestritionata au fost principalele cerinte pentru aceasta aplicatie.

3. Manipulare materiale/seminte pentru instalarea gazonului cu 2 stivuitoare telescopice multifunctionale JLG 4017. Regimul de lucru frontal, sarcina maxima si sistemul de tractiune si directie integrale au fost esentiale in alegerea modelelor de utilaje.

4. Accesul la acoperis de pe marginea terenului si reglarea instalatiilor cu ajutorul utilajului JLG 1500SJ, unica si cea mai mare nacela telescopica autopropulsata din Romania. Aceasta poate ajunge la inaltimea de 47 metri si se poate deplasa autonom la aceasta inaltime. Pentru aceasta interventie, provocarea a pornit de la dimensiunea foarte mare a utilajului. Cu toate acestea, a fost singura solutie potrivita la restrictiile impuse de proiect.

5. Incarcare/descarcare generatoare pentru back-up. Generatoarele au fost montate pentru back-up, in cazul in care exista o pana de curent in timpul finalei.

Flota de utilaje a Industrial Access a fost implicata in proiectul de construire a stadionului National Arena, alaturi de alte constructii de amploare din Romania, precum Stadionul Arena (Cluj-Napoca), lanturile de magazine Metro, Real si Ikea. Compania Industrial Access detine peste 800 de utilaje cu o varsta medie de 34 de luni si in valoare de peste 18 milioane de euro.

Despre Industrial Access Romania

Cu o cota de piata de 23% in anul 2011, compania Industrial Access Romania este liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din Romania (servicii de inchiriere, vanzare, post-vanzare, consultanta, finantare, etc). Organizatia ofera solutii la cheie care garanteaza succesul oricarui proiect si eficientizarea costurilor pentru clientii sai. Eforturile companiei se concentreaza spre a oferi exact solutiile de care are nevoie clientul, atunci cand are nevoie si strict pentru perioada de timp aleasa de acesta.

Actionarul majoritar al companiei, Balkan Accession Fund (BAF), este un fond de investitii regional, in valoare de 110 milioane de euro, creat pentru a identifica oportunitatile de investitii generate de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, din 2007, dar si pentru a investi, selectiv, in alte tari din regiunea balcanica. Investitorii principali ai fondului sunt RAEF, BERD, DEG, FMO si BSTDB.

Pentru mai multe informatii despre Industrial Access va rugam sa accesati site-ul
www.industrialaccess.ro sau sa ne contactati la office@industrialaccess.ro, telefon +40 31 405 68 00.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Buticul de Inspiratie

Comentarii

Cauta

Categorii populare