Comunicate de Afaceri

Tuburi LED pentru orice nevoie de la led-concept.ro

In cazul in care doresti sa folosesti sisteme de iluminat cu tuburi led o sa ai parte de foarte multe avantaje de fiecare data cand le vei utiliza. In ultima perioada de timp, tehnologia de iluminat pe baza de led s-a dovedit ca are o multime de avantaje in comparatie cu iluminatul vechi, fiind si cea mai buna si utilizata solutie de iluminat, foarte economica si foarte practica.
Tuburi led vs tuburi clasice

Folosirea unui sistem de iluminat cu tuburi LED ofera extraordinar de multe avantaje si foarte multe motive pentru ca tu sa le folosesti cat mai curand. Pe www.led-concept.ro gasesti foarte multe tipuri de tuburi LED la pret de producator la o calitate extraordinar de buna si foarte ieftine pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele pe care le ofera tuburile LED. Mai jos, veti vedea cateva motive pentru care este bine sa folositi tuburi LED de aici: http://www.led-concept.ro/tuburi-led pentru un iluminat puternic si de durata.

• Tubrile LED ofera economie substantiala foarte buna la factura de curent electric pentru ca se consuma cu pana la 50% mai putin decat becurile clasice, din momentul utilizarii.

• Montaj foarte usor. Tuburile LED se monteaza extrem de usor si foarte rapid utilizand soclurile existente la locatie.

• Tuburile LED au durata de amortizare foarte rapida. (aproximativ un an la o utilizare medie de aproximativ 10 ore/zi)

• Tuburile LED emana mult mai putina caldura comparativ cu corpurile de iluminat clasice. Adica la un numar mai mare de tuburi LED rezulta o incarcare mult mai mica pentru instalatiile de climatizare si o folosire mult mai rara a acestora, ceea ce duce la o alta economie din punct de vedere financiar.

• Tuburile LED au o dispersie a luminii foarte buna. Mediu luminat este extrem de placut ochiului.

• O lumina mult mai puternica in comparatie cu corpurile de iluminat clasice. In plus, tuburile led se aprind instantaneu si nu au nevoie de timp de incalzire pentru a oferi lumina optima.

• La Led Concept beneficiezi de tuburi led online, ieftine, direct la pret de producator de o calitate foarte buna de care sa te bucuri cat mai mult timp.

• Durata de utilizare a tuburilor led este de aproximativ 35.000 ore. Ca exemplu, la o folosire de aproximativ 10 ore/zi, durata de utilizare poate ajunge pana la 10 ani.

• Rezistenta ridicata la socuri fata de corpurile de iluminat clasice. Astfel, acestea se pot folosi pentru a ilumina terenuri de sport sau hale foarte bine.

• Prietenoase cu mediul inconjurator, avand in vedere ca tuburile led nu contin nicio urma de mercur si niciun fel de alta substanta care poate dauna acestuia.


Despre magazinul online de iluminat cu led Led Concept

Pe site-ul magazinului online Led Concept gasesti o gama foarta variata de produse de iluminat pe baza de led. Accesand site-ul www.led-concept.ro vei beneficia de produse de o caltiate exceptionala la cele mai mici preturi de pe piata oferite direct de la producator. Nu mai sta pe ganduri, intra acum pe site-ul magazinului si comanda cele mai ieftine tuburi led de pe piata!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare