Comunicate de Afaceri

Toaleata mono, duo sau suspendat? Ce sa alegi?

Daca sa alegi un vas WC mono, duo sau suspendat, acest lucru se reduce pana la urma la preferintele pe care le ai. Dar, daca doresti sa te asiguri ca ai facut cea mai buna alegere atunci trebuie sa te documentezi cat mai bine.

Atunci cand te documentezi cu privire la tipurile de vase WC potrivite pentru baia ta trebuie sa tii cont de aspecte precum tipul de vas ales, forma vasului, montajul si optiunile suplimentare care vin impreuna cu vasul achizitionat.

 Care dintre cele trei tipuri de vase WC sunt cele mai potrivite?

Vasul pentru WC monobloc presupune o investitie mai mare dar prezinta avantajul de a fi manevrate cu mai multa usurinta si montajul se realizeaza destul de rapid. Datorita alipirii aproape perfecte nu mai raman spatii mici si inguste dificil de curatat.

Pe de alta parte, vasele de WC duobloc sunt sisteme foarte raspandite, se gasesc piese de schimb iar montajul se face usor datorita faptului ca sunt doua parti, nu una compacta. Ambele optiuni despre care am vorbit pot sa fie montate cu usurinta si nu necesita un instalator specializat pentru a le monta. Pachetele pentru ambele tipuri, se vand impreuna cu kit-ul de montaj si sistemele de fixare care, daca sunt urmate pas cu pas atunci vei putea avea un nou vas WC in cel mai scurt timp.

Al treilea model, cel suspendat, propun o cu totul noua abordare. La acest model rezervorul este incastrat, clapeta de actionare este pe perete iar toaleta nu se fixeaza pe pardoseala. Presupune o investitie mai mare iar montajul este mai complex, in acest caz chiar aveti nevoie de un instalator cu experienta pentru a nu avea surprize neplacute pe parcurs. Aria de curatare a zonei se face cu foarte multa usurinta. Cu ajutorul unui vas WC suspendat, spatiul este optimizat si design-ul va parea mai aerisit. Totusi este recomandat ca peretele pe care urmeaza sa fie montat sa fie rezistent.

 Cum sa te asiguri ca faci alegerea corecta?

 Cele trei tipuri de vase WC sunt cele mai populare si, cu ajutorul lor vei putea avea baia mult visata. Pentru a alege corespunzator, trebuie sa pui in balanta avantajele si dezavantajele celor trei modele si sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Inainte de a alege un tip de vas WC trebuie sa te asiguri ca instalatia din baie permite sa instalezi un vas de toaleta suspendat sau daca este necesar sa te rezumi la un model clasic. In legatura cu acest aspect te va informa un instalator, motiv pentru care, inainte de a lua o astfel de decizie este bine sa te consulti cu un specialist. Cu siguranta, dupa ce ai cantarit toate optiunile vei putea sa faci o alegere care sa te multumeasca si sa ai o baie ca decupata din revistele de specialitate.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: CiaoPublicity

Cauta

Categorii populare