Comunicate de Afaceri

Curs de specializare in REMODELARE CORPORALA

Cursul de REMODELARE CORPORALA urmareste pregatirea teoretica si practica prin prezentarea celor mai noi tehnici si tehnologii folosite in tratamentele de slabire si remodelare corporala: criolipoliza, vacuum, cavitatie, lipolaser, ultrasunete, endermologie (VelaShape si LPG), radiofrecventa, presoterapie, termoterapie, mezoterapie, electrostimulare. Se adreseaza atat persoanelor care cativeaza in saloane de infrumusetare cat si celor care nu au experienta si doresc sa acceseze o meserie cautata pe piata muncii.

In urma parcurgerii cursului de REMODELARE CORPORALA organizat de Top Quality Management, absolventii vor dobandi toate cunostintele necesare lucrului cu echipamentele si tehnologiile din domeniu. Totodata, vor acestia vor afla modalitatea de intocmire a schemelor optime de tratament astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate.

Dupa absolvire, cursantul va deveni un adevarat profesionist in terapii de Remodelare Corporala, fiindu-i usor sa gaseasca un job intr-un salon de profil sau sa isi diversifice serviciile la locul de munca actual.

Pretul total al cursului este de 500 lei/participant si include materialele de curs, accesul la cele mai noi tehnologii, prestatia lectorului, examinarea si coffe-break.

Pentru detalii va rugam sa accesati www.cursuriautorizate.ro, prin e-mail la adresa office@cursuriautorizate.ro sau sa ne contactati telefonic la 037 134 79 51 sau 0724 341 894.

Date contact si informatii suplimentare:
Telefon: +4037 134 79 51
Telefon mobil : 0724 341 894 / 0724 370 347
E-mail : office@cursuriautorizate.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare