Comunicate de Afaceri

Rasfaturi de sezon la Bucuresti Mall Vitan

Venirea noului an ne motiveaza pe toti sa ne relaxam pentru a ne putea focusa pe noile obiective.

Uneori ai nevoie de clipe petrecute in liniste cu un prieten de suflet sau chiar singur. Temperaturile din termometre nu ne permit plimbari prea lungi in aer liber si tocmai de aceea, in sezonul rece, optam pentru activitati indoor care sa ne dea un refresh bine meritat.

La Bucuresti Mall Vitan vei gasi intotdeuna un loc perfect pentru terapie prin relaxare.

Iata ce mai poti face in sezonul rece pe langa sesiuni de shopping incendiare:

  • Maraton de degustat cafele. Cafenelele tale preferate au in aceasta perioada surprize ce iti vor da pe spate papilele gustative. Sortimente cu scortisoara sau cafea proaspat prajita, arome speciale si diferite tari de origine a boabelor poti gasi la Starbucks, Ana Baking, PAUL si multe alte locatii. Vino sa le descoperi chiar tu.
  • Un cadou pentru minte. Sfarsitul de an ne face sa ne gandim mai mult la lucrurile pe care ne-am dori sa le facem mai bine. Intr-o lume profund digitalizata, uitam de multe ori sa hranim mintea cu lectura. Redescopera bucuria cititului la Diverta. Aici vei gasi o multitudine de carti pe toate gusturile .
  • Placeri nevinovate. Stim ca kilogramele in plus fac parte din prioritatile noastre, a tuturor, insa un moment de rasfat nu strica niciodata. In Bucuresti Mall vei gasi variante dulci cum ar fi HelloDonut, gogosi proaspete, sau cunoscutele bomboane Bucuria pentru mici bucurii.

Ne vedem in Bucuresti Mall la o sesiune de relaxare!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare