Comunicate de Afaceri

Termeni si Conditii

Comunicatedeafaceri.ro este un serviciu gratuit si prompt de promovare a comunicatelor de presa specifice mediului de afaceri.

Membrii comunicatedeafaceri.ro sunt singurii responsabili pentru continutul si acuratetea informatiilor postate si publicate prin intermediul acestui serviciu.

Comunicatedeafaceri.ro isi rezerva dreptul de a refuza publicarea acelor informatii care lezeaza si contravin principiilor care asigura corectitudinea si profesionalismul dupa care se ghideaza acest serviciu online. Utilizatorii care promoveaza anunturi si campanii suspicioase/de tip SCAM (inselatorii) vor fi exclusi de pe site.  

Comunicatedeafaceri.ro roaga membrii, din ratiuni estetice si respect fata de ceilalti membri, sa nu foloseasca in exces literele de tipar. In caz contrar, comunicatedeafaceri.ro isi rezerva dreptul de a "decapitaliza" literele.

Comunicatedeafaceri.ro roaga membrii sa nu posteze in exces acelasi comunicat. De regula, un comunicat poate fi reiterat o data la trei zile.

Comunicatedeafaceri.ro nu va folosi in niciun caz adresele de email ale membrilor in alte scopuri decat cele de comunicare a unor informari/servicii/facilitati.

Comunicatedeafaceri.ro se angajeaza, atunci cand este posibil, sa faca corectiile necesare de continut sau alta natura solicitate de membri.

Comunicatedeafaceri.ro se angajeaza sa-si optimizeze in permanenta, prin diverse mijloace, continutul, astfel incat membrii sai si comunicatele postate sa se bucure de o promovare si vizibilitate cat mai buna.

Articolele traduse si adaptate de comunicatedeafaceri.ro de pe PR Newswire (prin acord de colaborare) pot fi preluate partial si cu citarea sursei (comunicatedeafaceri.ro), in conformitate cu legislatia privind drepturile de autor si prevederile Clubului Roman de Presa:
- Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe cu modificarile aduse prin Legea nr. 285 din 23 iunie 2004 si Ordonanta de Urgenta nr. 123 din 1 Septembrie 2005
- Ordonanta de Urgenta nr. 123 din 1 septembrie 2005 pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
- prevederile Clubului Roman de Presa, potrivit carora preluarea fara cost a unor materiale de presa online se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza. In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei.

Comunicatedeafaceri.ro nu promoveaza anunturile de mica publicitate.

Pentru dezactivarea contului, trimiteti un mail de solicitare dezactivare la una din adresele de mail: contact@comunicatedeafaceri.ro; comunicatedeafaceri@gmail.com. Dezactivarea contului nu atrage dupa sine si dezactivarea comunicatelor de presa aferente, acestea ramanand in continuare publice pe site-ul www.comunicatedeafaceri.ro.