Comunicate de Afaceri

Cea mai intalnita forma de terapie din zona Indiei

In ultima perioada, tot mai multe persoane incep sa isi faca timp si pentru ele si acorda o importanta din ce in ce mai ridica diferitelor centre spa si de infrumusetare pentru simpla relaxare sau pentru acel rasfat de care au nevoie.
Printre cele mai populare forme de terapie in aceste centre spa sunt prin masaj. In functie de nevoile tale, aceste centre iti stau la dispozitie cu o multime de masaje care mai de care diferite si extraordinare.

Printre cele mai apreciate astfel de masaje, cu o vechime foarte mare si din cele mai indepartate zone ale Indiei, il reprezinta masajul ayurvedic.

Acest masaj ayurvedic are la baza o multitudine de tehnici folosite si stiute doar de un terapeut profesionist. Ca si efect poate sa difere de la persoana la persoana sau in functie de momentul din zi cand este facut. Printre nenumaratele beneficii pe care acest masaj ayurvedic le are putem enumera detoxifierea intreg organismului prin intarirea sistemului imunitar, precum si alte afectiuni ce au inregistrat rezultate uimitoare prin acest masaj.

Cum se efectueaza o astfel de sedinta de masaj

In masajul ayurvedic terapeutul combina o varietate de tehnici de relaxare prin aplicarea uleiurilor esentiale specifice, masajul corporal prorpiu zis, precum si alte tehnici de reflexoterapie si presopunctura.

In comparatie cu masajele clasice, acest tip de masaj ayurvedic incepe din zona capului tau si apoi spre picioare. Terapeutul iti va masa fiecare muschi in parte, in intensitati diferite si va pune presiune asupra acelor zone cheie corespunzatoare anumitor organe ale corpului.

De asemenea, in acest masaj ayurvedic, terapeutul utilizeaza tehnici special de presopunctura la nivelul intreg corpului in acele puncte vitale. Presiunea utilizata va varia in functie de anumite zone sau in functie de toleranta pacientului, de la un nivel scazu, mediu spre mare.

Aici gasesti mai multe detalii legate de masajul ayurvedic: http://www.thaispa.ro/masaj-ayurvedic/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare