Comunicate de Afaceri

Educatie

Curs Auditor intern, autorizat

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala cu peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul AUDITOR INTERN, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia AUDITOR INTERN, cod COR 241105.
Citeste tot articolul Top Quality Management

Sfaturi utile pentru intretinerea si reconditionarea meselor de fotbal

Ai o masa de fotbal pe care ai cumparat-o in urma cu ceva timp, insa nu prea ai folosit-o si s-a intepenit? Sau, dimpotriva, ai o masa pe care o folosesti foarte des si urmele de uzura incep sa isi faca aparitia? Afla ce trebuie sa faci astfel incat masa ta de fotbal sa arate si sa functioneze din nou bine. Mesele de fotbal sunt iubite in egala masura de catre adulti si copii, insa nu toate imp...
Citeste tot articolul LeadMagnet.ro

Manager in domeniul sigurantei alimentare HACCP si ISO 22000

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala cu peste 15 ani experienta, va invita sa participati la cursul de calificare Manager in domeniul sigurantei alimentare HACCP si ISO 22000, cod COR 325715.
Citeste tot articolul Top Quality Management

Curs online Cadrul de referinta COBIT 2019

Top Quality Management organizeaza cursul online Cadrul de referinta COBIT 2019, incepand cu luna mai 2020. De-a lungul anilor, au fost dezvoltate si promovate cadre lucrative de bune practici pentru a ajuta procesul de intelegere, proiectare si implementare a guvernantei IT a organizatiilor (GEIT).
Citeste tot articolul Top Quality Management

Curs online Modelul Capabilitatii - Guvenanta,Risc,Conformitate

Top Quality Management organizeaza cursul online Modelul Capabilitatii - Guvenanta, Risc, Conformitate incepand cu luna mai 2020. Varietatea, viteza si volumul schimbarilor atat in interiorul cat si in afara fiecarei organizatii sunt coplesitoare. Noile reglementari, deciziile economice, schimbarea fortei de munca si tehnologiile in evolutie sunt doar cateva dintre numeroasele exemple de extindere...
Citeste tot articolul Top Quality Management

Webinar gratuit asertivitate

  Webinar gratuit asertivitate
Ştim că Shakespeare avea dileme cu privire la existenţă, dar ce ne doare pe mulţi dintre noi este: Cum spui NU şefului sau soacrei?
Citeste tot articolul Team Zone Plus

Curs online responsabil cu protectia datelor

In perioada 11 - 14 mai 2020, Top Quality Management organizeaza o sesiune speciala, in sistem online pentru cursul de responsabil cu protectia datelor. Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia RESPONSABIL CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, cod COR 242231.
Citeste tot articolul Top Quality Management

Curs autorizat de ANC - Auditor in domeniul calitatii

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala cu peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul Auditor in domeniul calitatii, cod COR 214130, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Cursul este structurat conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe foarte multe aplicati...
Citeste tot articolul Top Quality Management

Cauta

Categorii populare