Comunicate de Afaceri

Agricultura

Ceasul, o piesa „cool” pentru tinutele de zi cu zi

  Ceasul, o piesa „cool” pentru tinutele de zi cu zi
Modele clasice, pretioase – Tipurile de ceasuri in culori metalice nu se vor demoda prea curand, insa fata de alti ani cand multe femei fugeau de auriu, acesta pare sa fie ravnit de majoriatea fashionistelor atat atunci cand completeaza o tinuta eleganta, cat si una ceva mai casual: blugi si tricou.
Citeste tot articolul Dumitru Cristian

Tips&tricks: care sunt avantajele de care ai parte cand consumi suc de aronia?

  Tips&tricks: care sunt avantajele de care ai parte cand consumi suc de aronia?
Persoanele care isi doresc sa duca o viata echilibrata din punct de vedere fizic si psihic trebuie sa fie intotdeauna atente la alimentele pe care le consuma, dar si la sucurile pe care le beau. De exemplu, bauturile realizate din aronia sunt relativ noi pe piata, insa au reusit sa capteze atentia publicului larg datorita proprietatilor minunate pe care le au. Citind randurile de mai jos, femeile...
Citeste tot articolul Vlad Popescu

CREATON: ÎN ROMÂNIA REALIZĂM 90% DIN VÂNZĂRILE DE ȚIGLE DIN REGIUNE

Bilanțul la zece ani de prezență pe piața din România, 65 mil eur vânzări
Citeste tot articolul A c

WOPA A LANSAT NOUA CAMPANIE DE IMAGINE AGRICOLA

  WOPA A LANSAT NOUA CAMPANIE DE IMAGINE AGRICOLA
WOPA şi AGRICOLA îşi continuă povestea colaborării de peste 7 ani şi dezvoltă o nouă platformă de comunicare a brandului “Cine mănâncă împreună, rămâne împreună”.
Citeste tot articolul A c

Cum poti sa iti dai seama daca ai ales baterii baie de calitate?

Orice produs la un moment dat se strica. Iar acest lucru este valabil inclusiv la bateriile pentru baie. Mai ales daca te-ai mutat intr-o casa noua, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa verifici instalatiile si functionarea lor.
Citeste tot articolul BeinTop

Cum poti avea parte de o gospodarie foarte bine pusa la punct?

Traim intr-un secol in care din pacate timpul nu ne mai este un prieten, astfel ca de foarte multe ori ne vedem pusi in situatia de a lua decizii pe fuga, chiar si atunci cand vine vorba despre lucrurile pe care le indragim, precum sunt spre exemplu gospodariile noastre.
Citeste tot articolul Expertscule

Tu stii cum sa alegi spoturi led pentru casa ta?

Tehnologia actuala demonstreaza ca ne poate oferii solutii pentru orice si promoveaza eficienta prin flexibilitate. Iar atunci cand vorbim despre sistemele de iluminat pentru casa, omul a incercat tot felul de solutii pana sa ajunga la sistemele de iluminat cu LED.
Citeste tot articolul BeinTop

Unde găsiți cele mai bune foraje puțuri apă profesionale

  Unde găsiți cele mai bune foraje puțuri apă profesionale
Fiecare puț care este put de apa forat și fiecare pompă instalată trebuie să fie efectuată într-o manieră profesională. Datele de foraj ar trebui utilizate pentru a îmbunătăți înțelegerea resurselor de apă subterană.
Citeste tot articolul Nick Zane

Cauta

Categorii populare