Comunicate de Afaceri

IT&C

Intel te învață cum să îți construiești propriu PC de gaming

Intel, corporația americană care a inventat seria de microprocesoare x86, găsite în majoritatea PC-urilor, te învață cum să îți construiești singur propriul gaming PC, proces care, spune compania, îți va dezvolta experiența în gaming și îți va da posibilitatea să faci un upgrade al componentelor în orice moment.
Citeste tot articolul Emi Emilio

TeCOMM 2018: Cum crești rata de conversie cu 20% in eCommerce

  TeCOMM 2018: Cum crești rata de conversie cu 20% in eCommerce
Creșterea anuală a volumului de vânzări și a relevanței pe piața națională, completată de extinderea către noi piețe sunt doar câteva dintre preocupările principale ale fiecărui proprietar de magazine online. Daca vorbim de peisajul actual al comerțului online românesc, putem aminti doar cateva zeci de magazine online care se pot lăuda cu cifrele lor.
Citeste tot articolul Comunicate de Afaceri

Calculatoare Refurbished Dell - O alegere Profitabila

Calculatoare Refurbished Ce sunt ? În industria IT, nu există o definiție unanim acceptată pentru acest termen. În funcție de furnizor , „Refurbished” poate însemna: produs folosit, recondiționat, remanufacturat, reparat, recertificat, resigilat, like new, etc. Pentru noi Refurbished inseamna un calculator impecabil estetic si funcțional, de cele mai multe ori cu 3 ani garanție, calculator c...
Citeste tot articolul Dell Outlet

Agrosel SRL isi gestioneaza activitatea cu MS Dynamics NAV 2018

  Agrosel SRL isi gestioneaza activitatea cu MS Dynamics NAV 2018
În urma unui proces de upgrade de la versiunea 2013 s-a implementat soluția de localizare și traducere dezvoltată de Evozon Systems și certificată Microsoft pentru MS Dynamics NAV 2018.
Citeste tot articolul Evozon

Webinar: Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical

  Webinar: Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical
O interfață de utilizator construită special pentru inginerii electrici îmbunătățește dramatic calitatea și productivitatea echipei de proiectare. Utilizând simboluri inteligente, circuite și componente care sunt conștiente unul de celălalt, datele vor fi actualizate în mod dinamic, reducând necesitatea pierderii de timp a actualizărilor manuale.
Citeste tot articolul Vegra Info SRL

Happy Advertising - o agentie de web design cu oameni profesionisti

Crearea unui site este urmatorul pas pe care va trebui sa il ia in considerare agentia de webdesign pentru viitoarea dvs afacere.
Citeste tot articolul flp

Ai nevoie de un site nou? Agentiadecreatie.ro iti vine in ajutor

Noi stim ca totul incepe de la o imagine buna si un impact puternic. Agentia de creatie tine cont de aceste lucruri primordiale si va pune la dispozitie atat servicii de web design, concept, branding dedicat pentru afacerea dumneavoastra. Totodata punem accent pe promovarea business-ul prin intermediul serviciilor de E-commerce, Marketing si Social media.
Citeste tot articolul flp

Comert electronic 2018: o experienta personalizata, automatizata, conversationala

  Comert electronic 2018: o experienta personalizata, automatizata, conversationala
In 2015, Uber introducea pentru prima data conceptul de comert conversational prin optiunea de a activa o cursa prin aplicatia messenger. Ideea de baza pe care consumatorul o simtea era ca prin platforma de comunicare poate interactiona cu business-ul, poate avea suport tehnic, pune intrebari si sa cumpere cu doar un simplu click - totul fara a parasi aplicatia.
Citeste tot articolul Comunicate de Afaceri

Cauta

Categorii populare