Comunicate de Afaceri

IT&C

De ce sa alegi imprimante second hand pentru afacerea ta

Cu siguranta stii ca orice produs cumparat nou se devalorizeaza inca de la prima utilizare. De aceea, multe persoane se indreapta catre produse de tip second hand, care nu numai ca sunt mai avantajoase la pret, dar pot avea si alte beneficii.
Citeste tot articolul Inter Link

Când se transformă email marketing-ul în spam?

Dacă ești proprietarul unei afaceri, cât de mici, cu siguranță ai auzit deja de email markteing și cum te poate ajuta acesta să îți crești vânzările. Însă, dacă te uiți cu atenție în inbox-ul tău, vei vedea că multe dintre emailurile pe care le primești sunt spam.
Citeste tot articolul LeadMagnet.ro

Intel te învață cum să îți construiești propriu PC de gaming

Intel, corporația americană care a inventat seria de microprocesoare x86, găsite în majoritatea PC-urilor, te învață cum să îți construiești singur propriul gaming PC, proces care, spune compania, îți va dezvolta experiența în gaming și îți va da posibilitatea să faci un upgrade al componentelor în orice moment.
Citeste tot articolul Emi Emilio

TeCOMM 2018: Cum crești rata de conversie cu 20% in eCommerce

  TeCOMM 2018: Cum crești rata de conversie cu 20% in eCommerce
Creșterea anuală a volumului de vânzări și a relevanței pe piața națională, completată de extinderea către noi piețe sunt doar câteva dintre preocupările principale ale fiecărui proprietar de magazine online. Daca vorbim de peisajul actual al comerțului online românesc, putem aminti doar cateva zeci de magazine online care se pot lăuda cu cifrele lor.
Citeste tot articolul Comunicate de Afaceri

Calculatoare Refurbished Dell - O alegere Profitabila

Calculatoare Refurbished Ce sunt ? În industria IT, nu există o definiție unanim acceptată pentru acest termen. În funcție de furnizor , „Refurbished” poate însemna: produs folosit, recondiționat, remanufacturat, reparat, recertificat, resigilat, like new, etc. Pentru noi Refurbished inseamna un calculator impecabil estetic si funcțional, de cele mai multe ori cu 3 ani garanție, calculator c...
Citeste tot articolul Dell Outlet

Agrosel SRL isi gestioneaza activitatea cu MS Dynamics NAV 2018

  Agrosel SRL isi gestioneaza activitatea cu MS Dynamics NAV 2018
În urma unui proces de upgrade de la versiunea 2013 s-a implementat soluția de localizare și traducere dezvoltată de Evozon Systems și certificată Microsoft pentru MS Dynamics NAV 2018.
Citeste tot articolul Evozon

Webinar: Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical

  Webinar: Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical
O interfață de utilizator construită special pentru inginerii electrici îmbunătățește dramatic calitatea și productivitatea echipei de proiectare. Utilizând simboluri inteligente, circuite și componente care sunt conștiente unul de celălalt, datele vor fi actualizate în mod dinamic, reducând necesitatea pierderii de timp a actualizărilor manuale.
Citeste tot articolul Vegra Info SRL

Happy Advertising - o agentie de web design cu oameni profesionisti

Crearea unui site este urmatorul pas pe care va trebui sa il ia in considerare agentia de webdesign pentru viitoarea dvs afacere.
Citeste tot articolul flp

Cauta

Categorii populare