Comunicate de Afaceri

Educatie

MediHelp International se implica in promovarea educatiei in randul elevilor

  MediHelp International se implica in promovarea educatiei in randul elevilor
MediHelp International s-a alaturat campaniei #donampentruviitor din cadrul evenimentului international Global Money Week 2019 din saptamana 25 – 31 martie 2019 si continua eforturile de a se implica, in mod activ si constant, in activitatile comunitatii din care face parte.
Citeste tot articolul Nomade Communication

ESTE CENTURA GALBENA LEAN SIX SIGMA POTRIVITA PENTRU TINE

  ESTE CENTURA GALBENA LEAN SIX SIGMA POTRIVITA PENTRU TINE
Centura galbena Lean Six Sigma (Yellow Belt) poate fi primul pas spre adoptarea metodologiei Lean Six Sigma. Programul CODECS de 2 zile Lean Six Sigma Yellow Belt se bazează pe conceptele IASSC și îi pregătește pe participanti sa înțeleagă și să utilizeze instrumentele de baza de măsurare pentru a culege date exacte și pentru a naviga prin procesul de rezolvare a problemelor.
Citeste tot articolul CODECS

Programare orientata pe obiecte - limbajul C SHARP

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala cu peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul de Programare orientata pe obiecte - limbajul C SHARP autorizat pentru ocupatia de PROGRAMATOR AJUTOR, COD COR 351201.
Citeste tot articolul Top Quality Management

Industrie Mică Prahova SA şi blogul Drumul în siguranţă continuă campania Siguranţa ta contează şi în trafic!

Ploieşti, 19 martie 2019 – Industrie Mică Prahova SA şi blogul de companie Drumul în siguranţă continuă campania de promovare a siguranţei rutiere pentru copii Siguranţa ta contează şi în trafic! Derulată în urmă cu câţiva ani, campania s-a bucurat de un real succes în rândul celor mici, fiind primită cu entuziasm şi din partea educatorilor.
Citeste tot articolul S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Cursuri de productie muzicala organizate de Band Music School

  Cursuri de productie muzicala organizate de Band Music School
Scoala de muzica Band Music School lanseaza cursurile practice de productie muzicala adresate incepatorilor care vor sa-si insuseasca notiuni de baza in domeniul productiei si post-productiei de studio.
Citeste tot articolul Band Music School

El, eu si ochelarii mei

  El, eu si ochelarii mei
El si eu vazuti prin hublourile mele Problemele noastre de vedere au repercusiuni invizibile asupra raporturilor noastre cu barbatii...
Citeste tot articolul login promotion srl

CURS AUDITOR INTERN, cod COR 241105

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala cu peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul AUDITOR INTERN.
Citeste tot articolul Top Quality Management

Curs Manager de risc - ISO 31000

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala cu peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul MANAGER DE RISC - ISO 31000, COD COR 325708. Cursul "Manager de risc" porneste de la a prezenta conceptele de baza ale managementului riscului, precum si principalele aspecte ce trebuie avute in vedere pentru implementarea unui proces eficace de manag...
Citeste tot articolul Top Quality Management

Cauta

Categorii populare