Comunicate de Afaceri

Laptele praf Humana furnizat de Elaptepraf.ro este ideal pentru cresterea sanatoasa a bebelusilor

In acest sens, laptele praf pentru bebelusii a caror varsta este mai mica de jumatate de an are o compozitie diferita fata de cel folosit pentru hranirea bebelusilor mai mari de sase luni sau fata de cel pentru copii mai mari de un an.

Bebelusii nou-nascuti sunt hraniti cu laptele praf Humana atunci cand bebelusul nu se satura cu laptele matern. Astfel, laptele praf vine ca o intregire a alimentatiei bazate pe laptele matern. Avand in vedere ca bebelusii se pot naste prematur, Humana produce un lapte praf diferit fata de cel mai sus precizat, special pentru copii a caror greutate este mai mica fata de cea normala. Pentru copii mai mari de jumatate de an, laptele praf Humana este mai hranitor decat cel pentru copii mai mici de aceasta varsta intrucat in compozitia sa se gasesc substante mai nutritive. Dat fiind ca la baza sa se afla si alimente solide, laptele praf pentru copii mai mari de un an ii poate hrani pana cand acestia ajung la trei ani.

Magazinul online Elaptepraf.ro pune la dispozitia parintilor toate tipurile de lapte praf pomenite mai sus.

Ce compozitie are fiecare tip de lapte praf Humana?

Laptele praf Humana 1 regasit pe acest link https://www.elaptepraf.ro/lapte-praf.html este un aliment ideal pentru bebelusii nou-nascuti. De obicei, acesta este folosit pe langa laptele matern, dar poate fi si alimentul de baza al celor mici. La baza contine fibre prebiotice care favorizeaza o flora intestinala sanatoasa, amidon, carbonat de calciu, complex de acizi grasi Omega 3 si 6 care ajuta la dezvoltarea sistemului nervos, lecitina de soia, uleiuri vegetale, mix de vitamin si sirop de galacto-oligozaharide. Pentru a nu se strica, laptele praf Humana 1trebuie ferit de soare, tinut la o temperatura maxima de 25 de grade Celsius si se poate consuma doar in urmatoarele trei saptamani de la data desigilarii.

Cel de al doilea tip de lapte praf, Humana 2, asigura hrana copiilor mai mari de jumatate de an. In compozitia sa intra fibre prebiotice precum cele continute de laptele matern, calciu pentru dezvoltarea oaselor, fier pentru oxigenarea sangelui, proteine de inalta calitate, acizi Omega 3 pentru celule nervoase si multe alte ingrediente care faciliteaza cresterea sanatoasa a copilului.

Laptele praf Humana 3 este ideal pentru copii mai mari de 10-12 luni. Si acest tip de lapte praf are baza ingrediente adaptate la varsta copilului. Laptele praf Humana 3 contine vitaminele A si D, iod, calciu si se poate prepara si in combinatie cu musli. In genere, copii de aceasta varsta au nevoie de 1-3 portii de astfel de lapte in fiecare zi astfel incat necesarul de nutrienti sa fie garantat.

Niciun tip de lapte praf produs de Humana nu contine zahar sau gluten.

Care este modalitate de preparare a laptelui praf Humana?

· Apa pentru o portie de lapte praf trebuie sa aiba 50 de grade Celsius

· Apa se varsa in biberon si ulterior se adauga cantitatea de lapte praf specifica fiecarei varste

· Dupa ce amestecul se agita, se pune biberonul sub un jet de apa rece pana cand temperatura ajunge la 37 de grade CelsiusIn cazul in care subzista intrebari cu privire la laptele praf Humana puteti suna la numerele de telefon 0745964449/ 0729344444, iar un reprezentant Elaptepraf.ro va va oferi toate informatiile necesare.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare