Comunicate de Afaceri

Liposuctia – operatia care incepe cu o consultatie a site-ului DrJecan.ro

Operatiile estetice sunt miracolele ce pot schimba vietiile multor persoane, redandu-le increderea in fortele prorii.

Obezitatea este o problema a societatii actuale, trebuie sa fie acceptata pentru ca altfel nu vor fi gasite solutiile potrivite. In cazul in care treceti printr-o asemenea situatie trebuie in primul rand sa acceptati gravitatea unei astfel de probleme care nu se adreseaza doar la nivelul pshicului, ci si la nivelul sanatatii, aceasta afectand in mod constant cel mai important element al vietii si anume:sanatate.

Mai presus de toate trebuie sa puneti pe primul loc sanatatea dumneavoastra, DrJecan.ro va va face sa intelegeti cat este de grava situatia si va va ajuta sa gasiti solutii.

Dr. Jecan va va ajuta sa va recapatati increderea in corpul dumneavoastra, dar toate acestea incep cu o consultatie in care va sunt ascultate toate dorintele, nelamuririle, oferindu-va in acelasi timp raspunsul. Liposuctia este una dintre operatiile estetice ce va scapa de tesutul adipos si de kilogramele in plus. Puteti vedea oferta pentru liposuctie a Doctorului Jecan aici: http://www.drjecan.ro/chirurgie-estetica/liposculptura/, pe site-ul oficial.

Operatia de liposuctie este o oportunitate de care trebuie sa profitati

Exista cazuri in care slabitul este unul dintre cele mai grele lucruri de realizat, indiferent de cat de mult isi doreste o persoana sa tina o dietata sau sa faca sport. Pentru astfel de cazuri liposuctia este o oportunitate miraculoasa prin care pot scapa de kilogramele in plus.

Insa inainte de a trece prin aceasta procedura trebuie sa intelegeti ca liposuctia nu va va slabi instant, ci va fi un start si un ajutor. Pentru a ajunge la rezultatul mult dorit trebuie sa continuati cu un sistem nou de viata in care sanatatea este pusa pe primul pas. Liposuctia este operatia motivanta care va va duce catre succes atata timp cat interesul dumneavoastra nu va scadea.

Liposuctia nu este o operatie dificila, iar experienta doctorului Jecan in acest domeniu va fi cea care va contribui la realizarea unei astfel de operatii estetice. Prin liposuctie va fi extrasa grasimea de pe diferite portiuni ale trupului, precum: coapse, abdomen, membre superioare, fata, gat, gambe etc.

Iata care sunt procedeele exacte:

· Cu ajutorul unor tuburi se va extrage grasimea, acestea sunt conectate la un aspirator

· Se apeleaza la anestezie totala doar in cazul in care este necesara, insa se va realiza cea locala in functie de locul in care se va face lipoaspiratia

· Trebuie sa fiti pregatiti pentru perioada care va urma dupa liposuctie pentru ca veti fi nevoit sa va menajati. Miscarile bruste si efortul fizic trebuie evitate pe cat posibil pentru ca doctorul Jecan va va pune anumite pansamente elastice ce vor ajuta vindecarea, trei saptamani va dura fi perioada in care veti purta aceste pansamente

Dupa aceste etape va veti putea bucura de rezultatele miraculoase pe care lipoaspiratia le lasa in urma.

Operatiile de lipoaspiratie – cele mai bune decizii

Lipoaspiratia este o operatie ce poate schimba complet vietiile, insa trebuie sa va ganditi inainte de a face acest pas. Pentru a afla mai multe detalii despre ce implica o astfel de operatie intrati pe site-ul oficial DrJecan.ro aici veti regasi si pretul lipoaspiratiei si multe alte informatii.

De asemenea, va puteti programa la o consultatie sunand la numarul de telefon: 0725 950 054.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ana Maria Raceanu

Comentarii

Cauta

Categorii populare