Comunicate de Afaceri

Afacerea cu Goji este un adevărat succes

Toate aceste boli apar ca urmare a unui stil de viață nesănătos, de la alimentație până la stresul zilnic din cauza domeniului de activitate. Tot mai multe medicamente apar pe piața farmaceutică ca remediu pentru aceste boli, medicamente care în timp duc la apariția unor alte boli precum cele ale ficatului, rinichilor, etc. De cele mai multe ori sistemul imunitar începe să prezinte o barieră față de diversele tratamente medicamentoase, astfel că apar concentrații din ce în ce mai puternice.

Pentru a preveni apariția unor astfel de boli, fructele goji devin remediul naturist perfect, menit să ofere organismului scutul necesar împotriva apariției acestor maladii.

Goji în România

Goji este fructul apărut recent pe piața din România, deși apariția lui atestă de multe secole, iar beneficiile lui sunt recunoscute internațional de câteva sute de ani. Goji Bio Brașov este compania care a adus planta minune mai aproape de oameni și a dezvoltat o adevarată afacere menită să ofere populației din România beneficii atât din punct de vedere economic cât și din punct de vedere al sănătății.

Dezvoltând plante goji rezistente la solul și la temperatura din România, Goji Bio Brașov se asigură că supermarketurile din România au pe rafturi aceste fructe extrem de prețioase și se asigură că tot mai mulți români încep să cultive la nivel industrial acest plante, oferindu-le un punct pentru desfacere extrem de avantajos.

Goji Bio Brașov reușește să ducă la capăt proiectul din 2017

Goji Bio Brașov, o companie în plină expansiune, și-a început istoria prin cultivarea unei plantații de arbuști goji bio în comuna Augustin din județul Brașov. Cu multă rabdare și cu multă atenție, Goji Bio Brașov a reusit să extindă plantația la 2 ha, fiind prima plantație a fructelor Goji cu certificare BIO  pe plaiurile românești.

În anul 2017, compania a avut un proiect măreț care a vizat înființarea unei alte plantații goji Bio, dar de data aceasta în județul Ialomița, comuna Balaciu, care să se extindă în anul 2019 pe o suprafață de 2 ha precum cea din Brașov.

Anul 2019 ne prinde din urmă cu pași repezi și putem vedea că mai sunt doar câteva luni care până când intrăm în acest an. Goji Bio Brașov a lucrat din greu pentru a materializa pormisiunea făcută în anul 2017 și anunță bucuroasă că anul 2019 o să se sondeze pentru ei cu plantația mult visată de goji certificată BIO în Balaciu pe o suprafață de 2 ha.

Compania Goji Bio Brașov anunță că anii care urmează o să se materializeze prin mult mai multe proiecte mărețe de bun augur si nu doar pentru firma lor, ci și a celor care i-au contactat pentru a obține propria plantație goji BIO în România.

Contact:

E-mail: office@plantatiegoji.ro

Telefon: 0722 50 48 23

 Site: www.gojibiobrasov.ro

Adresa: Comuna Augustin, Judetul Brasov.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare