Comunicate de Afaceri

Ai toate motivele ca primavara aceasta sa plantezi seminte trifoi in curte! Iata care sunt avantajele

Aceasta alternativa la clasicul gazon este una de efect, iar rezultatele finale sunt spectaculoase, asa cum va arata intreaga ta gradina. Care sunt motivele pentru care merita sa plantezi seminte trifoi in aceasta primavara, ca alternativa la gazon, afli din acest articol.

Top avantaje in a planta trifoi in loc de gazon

O curte bine intretinuta este o dorinta si o misiune a tuturor proprietarilor de case. Uneori, costurile pe care le implica procesul de gradinarit sunt substantiale, motiv pentru care au aparut solutii mai simple si economice. Una dintre acestea este plantarea trifoiului, in schimbul plantarii gazonului. Iata si principalele avantaje, care te vor convinge sa faci aceasta alegere inspirata, la fel ca multi alti proprietari de locuinte:

  1. trifoiul este mult mai spornic si mai usor de intretinut pe termen lung;

  2. trifoiul alb, principala optiune, este adaptat la clima Romaniei, de pe teritoriul intregii tari;

  3. trifoiul alb este rezistent la temperaturile foarte crescute, chiar si la seceta si soare puternic;

  4. trifoiul nu trebuie udat in fiecare zi in timpul verii, la fel cum este in cazul gazonului;

  5. adaptarea la conditiile meteo din tara noastra este un avantaj pentru alegerea plantei autohtone;

  6. vei scapa de tunderea regulata a gazonului, si de toate eforturile pe care le presupune acest lucru;

  7. procesul de regenerare a trifoiului este mult mai alert decat in cazul gazonului;

  8. prin plantarea trifoiului te vei bucura si de flori care confera un aspect deosebit intregii gradini;

  9. insamantarea trifoiului este un proces simplu, iar cantitatea de apa ce va trebui administrata este una mai redusa, iar toate acestea se traduc in mai putini bani de investit in amenajarea curtii.

 

De unde cumperi cele mai bune seminte trifoi

Daca ai analizat cele doua variante de amenajare a curtii tale si ai decis sa plantezi trifoi, atunci asigura-te ca vei procura cele mai bune seminte. Poti achizitiona online, atat seminte trifoi alb avalon, cat si pentru trifoi rosu divin, de la Pesticide-az.ro, un magazin cu preturi excelente si cu plante care vor schimba aspectul curtii tale. Primavara e momentul potrivit pentru a incepe planurile de reamenajare in curte, asa ca poti profita de ofertele de sezon.

La Pesticide-az.ro vei gasi o echipa de experti, gata sa te te ajute sa dai start planurilor tale. Comanzi online, primesti acasa produsele dorite si ai mai mult timp pentru gradinarit. Acest magazin are o traditie de peste 15 ani pe piata, produsele sale fiind de calitate superioara.

Clienti multumiti, rezultate excelente! Sub acest motto isi desfasoara activitatea Pesticide-az.ro. Acest lucru este confirmat de numeroasele review-uri pozitive ale cumparatorilor, pe care le poti vedea inclusiv pe platforma lor online. Pe langa seminte, poti achizitiona produse care te vor ajuta la intretinerea pe termen lung a culturilor tale, de la pachete tehnologice la erbicide, fungicide, insecticide, ingrasaminte, stimulatori de crestere, pana la neutralizatori pesticide, produse pentru tratarea solului si asa mai departe.

Date de contact:

Tel: 0726.214.441

E-mail: contact@pesticide-az.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare