Comunicate de Afaceri

Biciclete recumbent în tandem - De ce să le alegi

Probabil știi deja foarte bine ce este și cum aarată o bicicletă recumbent, la fel și una în tandem. Dar știai că poți să le ai pe amândouă?

Dacă vrei să te bucuri de o plimbare relaxantă alături de partenerul de viață, de copii sau de prieteni, bicicletele recumbent în tandem reprezintă cea mai bună alegere. Sunt ușor de folosit de persoane de toate vârstele și, mai presus de toate, nu pun presiune pe spate. Așadar, aceste biciclete pot fi folosite și de cei care se confruntă cu dureri sau diferite afecțiuni ale coloanei vertebrale.

Dar, iată și alte câteva motive pentru care ar trebui să te orientezi către o astfel de bicicletă, dacă ești pasionat de ciclism și plimbări în natură, deopotrivă. 

  1. Faci economie. Având la dispoziție un astfel de mijloc de transport nu vei mai fi nevoit să luați mașina (tu și partenerul, de exemplu) atunci când mergeți într-o plimbare scurtă până în parc, la magazin sau în vizită la prieteni. Veți face astfel economie de combustibil și cu banii strânși puteți să vă faceți lunar o mică plăcere.
  2. Protejezi mediul. Din același motiv de mai sus, pentru că nu vei mai scoate de zece ori pe zi mașina din parcare, vei reduce emisiile poluante eliberate în atmosferă, aducându-ți astfel aportul la protejarea mediului înconjurător. În acest caz, poate nu îți vei primi răsplata pe moment, dar copiii și nepoții tăi cu siguranță îți vor mulțumi cândva, în viitor.
  3. Socializezi. Ia-ți prietenul cel mai bun sau pe oricine drag ție și bucurați-vă de o plimbare relaxantă în parc. Spre deosebire de plimbarea pe o bicicletă obișnuită, când nu prea poți conversa cu cel care te însoțește, fie pentru că a rămas în urmă, fie că aglomerația vă desparte, acum poți discuta pe îndelete vrute și nevrute. Nu uita însă să mai arunci și un ochi la drum din când în când.
  4. Te menții în formă. Pentru că îți inspiră mai multă relaxare și lejeritate în pedalat, va fi mult mai probabil să ieși la plimbare pe o astfel de bicicletă decât pe una obișnuită. Astfel, vei face automat mai multă mișcare și îți vei îmbunătăți considerabil forma fizică.
  5. Te distrezi. Ai văzut vreodată două persoane mergând pe o bicicletă în tandem? Atunci probabil ai observat cât de bine se simțeau și câtă veselie emanau. Asta pentru că ești aproape de partenerul de plimbare și te poți bucura nestingherit de cele mai bune glume.

 Iată, deci, doar câteva dintre cele mai importante motive pentru a opta pentru o bicicletă recumbent în tandem. În afară de acestea însă, cu siguranță vei mai găsi și altele pe măsură ce vei începe să o folosești.

 Așadar, ia-ți prietenii, copiii, sau partenerul de viață și bucură-te de frumusețile ce te înconjoară în timp ce pedalezi relaxat pe cea mai cool bicicletă din oraș.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare