Comunicate de Afaceri

Cauti o folie de mulcire ieftina? - Tocmai ai gasit-o: sunt oferte de nerefuzat intr-un magazin online

 

O solutie tehnica foarte avantajoasa si eficienta este folia de mulcire, cu o gama larga de aplicabilitate: de la gradini si sere, la terenuri agricole pe suprafete extinse. Cauti folie mulci ieftina?

Vesti bune! Culturile tale vor face fata tuturor conditiilor meteo pe tot parcursul noului an, pentru ca acum poti sa profiti de cele mai bune oferte la accesoriile necesare. Atat folia neagra, cat si folia transparenta, au un pret special. Avantajele cu care vin la pachet aceste produse sunt de necombatut, la fel ca si ofertele de nerefuzat!

 

Folia neagra de mulcire: vezi lista avantajelor

Una dintre cele mai folosite tipuri de folii pentru mulcire este cea de culoare neagra. Rolul ei eficient se masoara din multiple perspective, pentru ca avantajele sunt nenumarate. In primul rand, odata ce vei utiliza aceasta folie, vei putea sa elimini si sa previi aparitia buruienilor si a insectelor daunatoare, ce pot afecta culturile tale. In al doilea rand, folia contribuie la pastrarea umiditatii optime la nivelul solului si asigura protectie plantelor.

Acest lucru se datoreaza capacitatii sale de a impiedica evaporarea apei din sol. Si nu il ultimul rand, este o solutie cat se poate de eficienta pentru culturile de capsuni, pentru care solutiile nu sunt atat de diversificate ca in cazul altor recolte. Pastram argumentul suprem pentru final: folia de mulcire de culoare neagra asigura o crestere a productivitatii cu pana la 15% in conditii uzuale.

 

Culturi decorative? Foloseste folia neagra pentru mulcire!

Poti proteja de aparitia buruienilor nedorite chiar si culturile decorative, care iti consumau atat de mult timp pentru a le asigura aspectul impecabil. Se recomanda utilizarea foliei negre de mulcire, care asigura un aspect placut zonei din jurul plantelor cultivate. Pentru ca blocheza transmiterea luminii spre vegetatia nedorita, aceasta se va elimina natural, iar gradina ta va deveni o adevarata oaza de frumusete, fara acele eforturi consistente de altadata.

Mai mult, va fi protejata complet de insectele daunatoare, care atacau culturile decorative. Atentie: aceasta folie nu se recomanda, in schimb, pentru solurile nisipoase. Nisipul are un efect de supraincalzire a solului, care este sporit de caldura pe care o mentine folia de mulcire.

 

Folia transparenta de mulcire: ce beneficii asigura

Un alt produs utilizat de agricultori este folia transparenta de mulcire, care vine la pachet cu beneficii pe care nu le poti neglija. In primul rand, creste temperatura in sol in primele faze de vegetatie. Mai mult, reduce cheltuieile pe care le ai din cauza masurilor de combatere a buruienilor si, bineinteles, reduce evaporarea apei din sol. Exista statistici care arata ca folia transparenta mareste precacitatea culturilor timpurii chiar si cu 10 zile. Aceasta folie are anumiti aditivi speciali, care ii maresc gradul de elasticitate si ii ridica punctul de rupere. Ai grija, insa, sa alegi un produs calitativ, pentru rezultate garantate. Materia prima din care este confectionata folia are un rol esential. Dimensiunea variaza in latimi, pana la 160 cm.

 

Folie solarii, folie pentru mulcire sau pentru umbrire la pret special: calitativ si ieftin 

Gasesti aici folie solarii de cea mai buna calitate, folie pentru umbrire sau pentru mulcire, la un pret foarte, foarte bun. Mai mult, toate produsele au o calitate garantata si se bucura de review-urile pozitive ale altor agricultori.

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare