Comunicate de Afaceri

Cele mai bune modele de ochelari de protectie PC

Chiar daca pana acum 2-3 ani nimeni nu acorda importanta protectiei ochilor, acum gradul de constientizare a crescut si multe persoane care petrec ore in sir in fata calculatorului au ales sa iti cumpere o pereche de ochelari de protectie PC.

Lumina albastra este principalul factor care afecteaza ochii. Mai exact, acesta lumina albastre face ca muschiul ocular sa se incordeze si astfel apare oboseala oculara sau acea scurta incetosare a privirii. Chiar daca acesta este un efect sesizat doar pe termen scurt, expunerea zilnica a ochilor poate duce la probleme pe termen lung care pot fi corectate doar cu ochelari de vedere sau cu interventii chirurgicale.

Ochelarii de Protectie pentru PC Gunnar

Atunci cand vine vorba de o pereche de ochelari de protectie PC multe persoane se gandesc la firmele de optica prezente mai pe toate strazile, insa nu acestea detin cele mai bune modele de ochelari de protectie pentru calculator.

Brand-ul Gunnar este un nume mare din SUA, acolo unde acesta dezvolta doar ochelari dedicati protectiei pentru PC. Acestia au revolutionat acesta piata, realizand in fabrica proprie o lentila care ofera cel mai inalt grad de protectie impotriva luminii albastre, aproximativ 65%.

Pe langa plusul adus de acesta lentila Ambra produsa de Gunnar, acesti ochelari de protectie PC au si o rama foarte confortabila. Aceasta a fost realizata dintr-un otel inoxidabil foarte usor si subtire, care ofera un confort sporit, ajutand astfel persoanele care nu poarta ochelari in mod uzual.

Pretul unei perechi de ochelari pentru PC

Cei de la Gunnar, prin magazinul lor oficial din Romania, propun modele care au preturi ce incep de la aproximativ 250 de RON, dar care au o rama realizata din plastic. Pentru modelele mult mai confortabile, cu rama din otel inoxidabil, preturile pot ajunge la aproximativ 450 RON.

Chiar daca pretul pare unul ridicat, eficienta acestor ochelari, precum si protectia este una mare, care se afla in concordanta cu pretul ochelarilor de protectie PC.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare