Comunicate de Afaceri

Cum alegi elementele necesare pentru un gard metalic rezistent?

Gardul metalic, indiferent ca este din fier forjat, din aluminiu, din tabla sau dintr-o simpla plasa metalica, reuseste sa cucereasca din ce in ce mai multi utilizatori prin avantajele de care da dovada:

  • Este foarte rezistent in timp;
  • Este foarte simplu de montat;
  • Arata bine. Nu toate gardurile metalice arata bine, insa daca il alegi cu atentie poate sa aiba un aspect excelent;
  • Vine intr-o varietate foarte mare de forme si marimi.

Atunci cand alegi un gard metalic, rezultatul depinde foarte mult de cat de mult te informezi inainte. Pe langa calitatea unui panou gard metalic, trebuie sa stii care sunt pasii de montaj, pentru a te asigura ca echipa care il monteaza lucreaza foarte bine si trebuie sa te asiguri ca toate elementele sunt de foarte buna calitate.

Care sunt etapele pentru realizarea gardului metalic?

1.Inainte de instalarea gardului trebuie sa se pregateasca terenul. Acesta trebuie sa fie rezistent si sa poata prelua toate incarcarile de la gard. Chiar si in cazul gardurilor din aluminiu care au o greutater redusa, este bine sa se incastreze stalpii in pamant si chiar sa se construiasca o fundatie.

2. Trasarea perimetrului gardului. Este un al doilea pas prin care se delimiteaza spatiul in care va fi gardul. Este pasul in care se poate stabili locul fiecarui stalp si se poate calcula necesarul de materiale.

3. Alegerea stalpilor si a fundatiei. Sunt elementele care sustin intregul gard. Poti alege stalpi metalici pe care sa ii introduci direct in pamant si sa ii betonezi sau poti opta pentru o fundatie de beton in care saf ie introdusi stalpii.

4. Montarea panourilor de gard. Este pasul final, foarte simplu pentru cei cu experienta. 

5. Accesoiile. Dupa montarea panourilor de gard urmeaza adaugarea accesoriile: capacele pentru stalpi, care protejeaza impotriva acumularii de apa in interiorul profilelor, accesorii impotriva pasarilor si chiar elemente pentru automatizarea portilor.

Daca este bine ales si bine construit, gardul metalic isi poate face treaba fara probleme timp de decenii intregi. Merita, asadar, sa il iei in calcul.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: contentseo

Comentarii

Cauta

Categorii populare