Comunicate de Afaceri

Cum poti avea grija de imaginea ta in cativa pasi simpli?

Grija pe care avem fata de imaginea personala este un lucru ce poate oferi celor din jur o multime de detalii depre noi. Parerile celor din jur despre noi se formeaza in mai putin de o secunda, tocmai pentru ca imaginea noastra exterioara este primul lucru cu care interlocutorii intra in contact. Nu mai reprezinta niciun secret faptul ca vrem sa aratam cat mai bine in orice circumstanta si sa facem o impresie buna, astfel ca cel mai simplu mod prin care putem face acest lucru este prin grija pe care o acrodam imaginii personale. Chiar daca stilul de viata modern este unul destul de agitat, in care ne ramane destul de putin timp pentru noi, acest lucru nu ar trebui sa ne puna niciodata in situatia de a neglija lucrurile ce tin de imaginea noastra si de modul in care ne prezentam in fata celorlalti.

            Imaginea personala nu este un aspect ce se limiteaza doar la vestimentatie, chiar daca de cele mai multe ori mintea ne fuge in aceasta directie. Imaginea personala este un lucru care poate sa reiasa si din alte lucruri, carora uneori le acordam mai putina atentie si despre care vom discuta mai in detaliu in cele ce urmeaza. Iata asadar cum poti avea grija de imaginea ta in cativa pasi simpli!

            Ai grija de tenul tau in fiecare zi.

            Unul dintre motivele pentru care pielea fetei necesita o atentie mai deosebita se datoreaza faptului ca aceasta este mereu expusa la tot ceea ce inseamna conditiile din mediul exterior. Frigul, temepraturile ridicate, vantul, razele soarelui sau diferiti agenti patogeni sunt doar cateva lucruri care pot avea un imapct negativ asupra  sanatatii tenului. Din acest motiv, este recomandat ca atentia noastra sa se indrepte zilnic inspre ingrijirea tenului. Crema emolienta antirid (indeosebi in cazul femeilor mature), cea hidratanta sau apa micelara sunt produse care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul tau.

            Acorda o atentie deosebita sanatatii danturii.

            Dantura este adesea asociata cu o carte de vizita personala, avand in vedere ca starea de sanatate a acesteia este un lucru care se poate observa cu usurinta. Pana si cea mai mica imperfectiune a dintilor poate fi observata de cei cu care discutam. In acest sens, controalele stomatologice regulate (odata la 6 luni) raman una dintre cele mai eficiente metode prin care poti preintampina diferte probleme de natura dentara. In plus, in cadrul unui cabinet stomatologic ai posibilitatea de a opta si pentru fatete dentare in situatia in care consideri ca dintii tai au imperfectiuni ce nu pot fi corectate foarte usor.

            Asigura-te ca alegi tinute care ti se potrivesc.

            Outfit-ul pe care il purtam are cu certitudine si el un cuvant de spus in ceea ce priveste imginea personala, astfel ca atentia noastra ar trebui sa se indrepte si asupra acesteia. Prin vestimentatie practic ne conturam personalitatea, astfel ca nu intotdeauna tendintele actuale ne vor avantaja. Concomitent, este recomandat sa acorzi o atentie deosebita si modului in care iti accesorizezi tinutele, pentru ca acestea au o pondere importanta atunci cand vorbim despre estetica de ansamblu a unei tinute.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: ADA ONLINE

Comentarii

Cauta

Categorii populare