Comunicate de Afaceri

De unde poti cumpara articole de imbracaminte de la Pepe Jeans?

Pepe Jeans a fost infiintat in 1973, la Londra. Creatorii sai Naitin, Arun si Milan Shah au inceput sa produca si sa vanda blugi personalizati intr-un loc nonconformist numit Potobello. Atunci a fost ales si numele brand-ului, unul scurt si semnificativ. Orientarea sa a fost, inca de la inceput, catre tinerii care adoptau un stil modern. Astazi, Pepe Jeans produce haine demin, dar si tricotate. Astfel, in colectia lor intra articole precum pulovere, pantaloni, tricori, dar si pantofi si alte accesorii.

O caracteristica a brand-ului Pepe Jeans este de a fi mereu cu un pas inaintea tuturor. Campania de publicitate a companiei a cunoscut colaborari cu personalitati de renume precum Kate Moss, Letitia Casta sau Cristiano Ronaldo. Actrita in varsta de 36 de ani, Sienna Miller, chiar a contribuit la crearea colectiei toamna-iarna 2007/2008 a celor de la Pepe Jeans. Fotografi celebri precum Bruce Weber, Steven Misel sau Mikael Jansson au luat si ei parte la succesul brand-ului, prin contributia adusa campaniilor de publicitate.

O companie aparte

Designerii Pepe Jeans sunt recunoscuti pentru dorinta lor de a experimenta si de a-si perfectiona permanent simtul stilului. Hainele create de aceasta companie sunt mereu la moda si confortabile, iar acest lucru se aplica si in cazul pantofilor. Purtand articole sub semnatura Pepe Jeans, oamenii se simt relaxati si increzatori.

Pentru a crea particularitati cu care Pepe Jeans sa se diferentieze de celelalte brand-uri, designerii trebuie sa accepte tot timpul noi provocari. Atentia deosebita la detalii, insesizabile la prima vedere sunt lucruri cu care brand-ul iese in evidenta: fermoare de calitate, cusaturi atent realizate, dar si buzunare ce atrag privirea. Cu fiecare colectie, brand-ul prezinta noi modele de blugi, jaachete si accesorii. Una dintre inovatiile cu care Pepe Jeans se mandreste este modelul de blugi care se poate intoarce pe dos, pentru a crea un cu totul alt design.

Popularitate datorita calitatii

In ziua de astazi, Pepe Jeans este unul dintre cele mai populare brand-uri ale lumii, ce comercializeaza articole de blugi pentru tineri cuprinsi intre 20 si 35 de ani, cu venituri medii. De doua ori pe an compania isi prezinta colectia pentru barbati si femei, bazata pe articole denim. Gama produselor Pepe Jeans se extinde pe diferite stiluri si culori. Colectia de incaltaminte Pepe Jeans cuprinde atat botine, dar si tenisi sau ghete si gizme. Chiar si dupa 30 de ani de activitate, brand-ul a ramas popular si puternic intiparit in mintea oamenilor si este raspandit in peste 80 de tari in intreaga lume.

Compania si-a dezvoltat o retea proprie, prin care a francizat magazine Pepe Jeans in Europa, Africa de Sud, Australia si unele tari asiatice. Astazi detine mai mult de 200 de magazine, peste 100 de francize si aproximativ 1000 de puncte de vanzare in magazine de specialitate si mall-uri.

Pepe Jeans comercializeaza haine denim, dar si incaltaminte si accesorii pentru cei care vor sa tina pasul cu moda si sa isi completeze garderoba cu hainde de calitate. Puteti gasi produse Pepe Jeans la epantofi, accesand urmatorul link: https://www.epantofi.ro/pepe_jeans.html

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare