Comunicate de Afaceri

Descopera surprizele din Plaza Romania

Un inceput de sezon #fresh iti poate da un tonus pozitiv pentru tot anul. Contextul actual se afla pe un trend ascendent, asadar incepem sa ne dorim sa revenim la vechile obiceiuri sau cel putin sa gasim activitati care sa ne redea buna dispozitie. Plaza Romania este locul in care poti descoperi metode noi de entertainment de la zi la zi. Iata cu ce surprize te asteapta mall-ul tau preferat in urmatoarea perioada.

  • Stay fit! Avem vesti bune!

World Class Romania

și te așteaptă să reiei antrenamentele! Vino la Club și continuă să te menții în formă, respectând măsurile de protecție și reglementările în vigoare, pentru ca toți să fim în siguranță!

#InSigurantaLaPlaza #HealthyLife

  • Shopping session on!

Magazinele tale preferate te asteapta cu reduceri in Mid Season Sale. Da-ti refresh la garderoba si profita de preturi cu pana la 70% mai mici. Tezyo, Ecco Shoes, Damat, Kiğılı , Diverta sau chiar SensiBlu au exact ce ai tu nevoie si ceva in plus: inspiratie pentru zile pline de energie. Descopera chiar tu promotiile.

Daca zilele acestea alergi dupa cele necesare pregatirii luminoaselor sarbatori pascale afla ca tot Plaza Romania iti vine in ajutor. Gasesti cozonaci proaspeti la Mega Image sau Ana Baking, decoratiuni si dulciuri artizanale la galeria artizanilor locali si multe alte surprize in magazinele prezente in mall.

 

Ai toate motivele sa te bucuri de mini-vacanta de Paste asa cum se cuvine si sa iti oferi clipe pline de inspiratie cu Plaza Romania. Te asteptam sa descoperi toate surprizele chiar tu! In plus, nu uita ca mall-ul respecta cu rigurozitate toate masurile de siguranta pentru ca tu si cei dragi tie sa faceti cumparaturi fara griji!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare