Comunicate de Afaceri

Granitul, materialul perfect pentru blaturile de bucatarie si nu numai

Granitul este materialul preferat pentru crearea blaturilor de bucatarie. Desi este un material extrem de popular, in ultima vreme s-au auzit cateva conceptii gresite despre roca de granit.

Cei de la http://www.granitpremium.ro ne prezinta cinci lucruri pe care trebuie sa le stiti atunci cand vrei sa cumparati placi de granit:
1. Intretinerea este cheia. Granitul este un material durabi, extrem de dens, dar ca orice piatra naturala, este poros. Se pateaza mai greu, dar cateodata daca varsati ceva pe o suprafata de granit poate sa aiba de suferit. Cu cat un lichid sta mai mult pe o suprafata de granit, cu atat mai mult cresc sansele ca suprafata sa se pateze. Materialul se mai foloseste si pentru realizarea pavajelor din granit, a monumentelor funerare din granit si pentru realizarea glafurilor din granit.
Anumiti proprietari de case isi schimba blaturile chiar si o data pe an. Dar acest lucru nu este necesar in cazul granitului.

2. Exista zvonuri conform carora, granitul ar contine un nivel extrem de ridicat de radon. Aceste lucruri sunt false. Adevarul este ca, granitul, la fel ca orice alta roca naturala, este un material usor radioactiv. Lucrurile nu sunt atat de infricosatoare precum par. Nivelul radonului dintr-o bucata de granit este la acelasi nivel cu cel gasit, de exemplu intr-o gradina de legume. Granitul este atat de sigur, incat poti sa iti pregatesti chiar si mancarea pe el.

3. Granitul este foarte variat. Poti alege dintr-o varietate de culori si modele. Fiecare placa de granit este diferita in felul sau. Varsta, originea si compozitia solului joaca un rol asupra culorii si calitatii pietrei de granit.

4. De este unul dintre cele mai dure materiale de acest tip, granitul poate sa aiba si el de suferit. Granitul se poate zgaria, sau chiar ciobi. In plus, daca nu sunteti atenti si il loviti cu obiecte dure, veti observa ca poate crapa. O piesa de granit intretinuta corect, poate sa reziste intr-o stare impecabila chiar si 60 de ani.

Material realizat impreuna cu http://www.monumentepremium.ro/ .
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare