Comunicate de Afaceri

Masajul terapeutic efectuat de un personal calificat

Un maseur din cadrul unui cabinet de masaj terapeutic profesional din Bucuresti cunoaste anatomia corpului, efectele fiziologice ale actiunilor individuale de masaj, poseda un sentiment de atingere dezvoltat si capacitatea de a efectua o diagnosticare palpata, cu ajutorul degetelor.

Masajul terapeutic poate fi efectuat direct in zona afectata, iar pentru edem si durere, poate fi efectuat deasupra leziunii sau la o distanta simetrica. Aceste proceduri pot fi aplicate separat si in combinatie cu alte tipuri de tratament.

Masaj terapeutic specific pentru coloana

O sesiune de masaj terapeutic pentru coloana,  nu provoaca convulsii, durere, ci, doar caldura placuta si confort.

Munca unui terapeut de masaj necesita efort fizic, si, prin urmare sunt necesare exercitii de relaxare constante. Se recomanda sa te odihnesti  in timp ce stai,  pentru a preveni bolile profesionale - congestie la nivelul extremitatilor inferioare, tensiune in regiunea coloanei vertebrale cervicale si lombare.

Sesiunea unui masaj terapeutic coloana ca frecventa, variaza de 2-3 ori pe saptamana in exercitii zilnice in combinatie cu bai, radiatii ultraviolete si alte tipuri de tratament complex.

Pretul unui masaj terapeutic efectuat intr-un centru specializat din Bucuresti

Cursul de masaj terapeutic poate include, de obicei, de la 5 la 25 de proceduri complexe, iar durata sesiunii poate fi de la 3 la 60 de minute.

Pretul unui masaj terapeutic depinde de durata si numarul de proceduri, care la randul lor depind de gradul de boala si de contraindicatii. Pentru utilizarea masajului terapeutic se iau in considerare indicatii si contraindicatii.

Indicatii pentru masajul terapeutic

Este util sa se efectueze cursuri de masaj terapeutic pentru urmatoarele boli:

  • Tulburari ale sistemului nervos: efectele reziduale ale poliomielitei, aterosclerozei cerebrale, insuficientei cerebrale circulatorii, nevralgii, nevrita, plexita, radiculita.
  • Boli ale sistemului musculo-scheletic: artrita reumatoida, dislocari, procese degenerative in articulatii, osteocondroza, vanatai, entorse, curbura a coloanei vertebrale, hernie de disc, picioare plate si deviere a posturii.
  • Bolile respiratorii: angina, faringita, laringita, rinita, alergii, boli pulmonare (bronsita, pleurezie, pneumonie).
  • Boli ale sistemului cardiovascular: infarct, cardioscleroza, hipertensiune arteriala, distrofie miocardica, miocardita, defecte cardiace, artere si vene.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare