Comunicate de Afaceri

Primul centru de colectare IKEA din Bucuresti la Plaza Romania

Toamna asta este plina de surprize placute pentru locuitorii din vestul capitalei. Lucrurile devin din ce in ce mai simple cu IKEA si Plaza Romania. Piesele tale favorite de mobilier sau accesoriile pentru casa si gradina sunt acum mai aproape de tine.

Incepand cu 1 august 2019, Plaza Romania a devenit gazda primului centru de colectare Ikea din Bucuresti, separat de magazinele proprii ale brandului, aducand produsele retailerului suedez de mobila si mai aproape de clienti transformand astfel experienta cumparaturilor la IKEA intr-una mai facila pentru cei care locuiesc in vestul Bucurestiului.  

Noul punct de colectare IKEA din Plaza Romania are o suprafata de aproximativ 750mp, ocupati de customer area si depozit, ceea ce asigura livrarea comenzilor online simplu si rapid.  Centrele de Colectare IKEA ofera posibilitatea clientilor online de a selecta livrarea produselor foarte aproape de casa. Scopul acestora este de a oferi livrari rapide, in conditii optime si la preturi accesibile. Clientii pot ridica produse IKEA din Centrul de Colectare dupa plasarea unei comenzi online, pe

IKEA pune la dispozitie serviciul "Click & Collect" prin care produsele pot fi ale tale in 5 paşi simpli:

  1. Comanda produsele online
    Alege magazinul sau punctul de colectare, ca locatie pentru ridicarea produselor
    3. Alege ora si data colectarii
    4. Plateşte online
  • Costul pentru colete de pana in 30 kg este de 19 lei
  • Costul pentru colete voluminoase este de 49 lei
  1. Colecteaza produsele de la punctul de colectare

Practic, tu vizualizezi catalogul online, te indragostesti iremediabil de o piesa de mobilier pe care o si comanzi si selectezi ca centru de livrare sediul de colectare din Plaza Romania. Apoi, vii la o sesiune de shopping pentru noul sezon, descoperi noile colectii si te intorci acasa si cu garderoba reinventata si cu piesa ta favorita de mobilier IKEA. Ce poate fi mai simplu de atat?

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare