Comunicate de Afaceri

Stil, eleganta, dotari de calitate la apartamente noi Iasi

Aici veti gasi apartamente noi Iasi cu dotari de calitate, intr-o locatie excelenta si avantajoasa din mai multe puncte de vedere, cu fel si fel de facilitati pentru copii si cu acces rapid la centrul orasului. In zilele noastre achizitionarea unei noi locuinte este un eveniment impotant in viata oricui, fie ca vorbim de o familie, fie ca vorbim de un individ sau de un cuplu, etc.

Fiecare isi doreste ca si investitia pe care o va face in locuinta respectiva sa fie una care sa merite efortul, iar in acest sens complexul Young Residence este o alegere ideala: http://www.youngresidence.ro.

Cautati apartamente noi Iasi? Alegeti unele care sa reprezinte o investitie pe termen lung

O investitie imobiliara pe termen lung poate fi rentabila doar daca tineti cont de anumiti factori. De exemplu, daca doriti sa achizitionati un apartament care sa nu isi poarda din valoare de-a lungul anilor, daca doriti o locuinta care sa fie avantajata de mai multi factori decat simplul sau design, alegeti complexul Young Residence.

Aici veti gasi apartamente noi Iasi cu o camera si cu doua camere, astfel incat puteti alege in voie. Apartamentele sunt nou construite prin utilizarea de tehnologii de ultima ora si de materiale de calitate superioara, desigur. Complexul in sine este pozitionat aproape de centrul orasului, ceea ce face ca si valoarea apartamentelor sa fie practic si mai mare.

Totodata, apartamentele au dotari moderne si de calitate la randul lor, de la gresie la incalzire centrala, aer conditionat si multe altele.

Pozitionarea excelenta la apartamente noi Iasi, un plus de valoare

Pozitionarea excelenta a apartamentelor noi Iasi din complexul Young Residence face ca si valoarea acestora sa fie practic una si mai ridicata.

Centrele comerciale Carrefour, Felicia si Egros sunt la doar 200 de metri distanta, ceea ce inseamna ca aveti la indemana tot ce va doriti, fara a fi nevoiti sa pierdeti timp si energie in trafic. Regasiti in zona hypermarketuri si spalatorii auto, curatatorie chimica si multe alte facilitati. Statia de mijloace de transport in comun si de tramvai e si ea aproape, locatia complexului Young

Residence fiind de fapt ideala pentru orice familie moderna.

Pentru cei mici exista spatiu de joaca special amenajat, iar fiecare dintre apartamentele noi din Iasi din cmplexul Young Residence are propriul loc de parcare. Puteti conta si pe varii posibilitati si variante de finantare, fara doar si poate. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca locuinta dvs. nu va putea fi achitata, din contra. Puteti gasi cea mai buna varianta fara prea mare efort, astfel incat sa nu fiti presati nici din punct de vedere financiar: www.youngresidence.ro.

Pentru familii sau cupluri, pentru oricine doreste o locuinta moderna si o investitie imobiliara de succes in acelasi timp, complexul de apartamente noi din Iasi Young Residence este o alegere de top cu siguranta, o investitie pe termen lung.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare