Comunicate de Afaceri

Unde găsiți cele mai bune foraje puțuri apă profesionale

 În ultimul deceniu, EUForaje.ro a publicat și diseminat ghiduri și filme de animație, a găzduit mai multe webinarii și a susținut cursuri de pregătire față în față pentru a îmbunătăți forajul profesional si exploatarea corecta a surselor de apă.
 
Materialele EUForaje.ro au fost utilizate pentru îmbunătățirea proiectelor și au fost încorporate în programele unor organizații academice și de formare. În numeroase țări sunt în curs de desfășurare inițiative specifice pentru creșterea profesionalismului de foraj în mai multe țări.
 
Problemele care trebuie abordate în multe țări includ punerea în aplicare a calității slabe, utilizarea produselor inferioare, corupția, antreprenorii de foraj necorespunzător, cunoștințe reduse despre foraj, foraje de capacitate pe raioane și proceduri de contractare îndelungate.
 
 Este recunoscut faptul că eforturile țintite sunt necesare pentru a permite îmbogățirea cunoștințelor disponibile în mod sistematic în politica și punerea în aplicare.
 
Publicații cheie, videoclipuri și link-uri utile:
 
Foarea puțurilor de apă profesionale - Notă de orientare scrisă pentru cei care gestionează sau susțin programe și proiecte de forarea puturilor de apa. Oferă îndrumări privind proiectarea, implementarea și monitorizarea proiectului; informații despre apele subterane; capacitate; cadre instituționale; de investiții; dialog și conștientizare.
 
 
Planificarea si executia corecta a forajelor, contractare și management: un set de instrumente UNICEF - ghidează programul UNICEF și furnizează personalul de-a lungul vieții unui proiect. Urmează o secvență logică privind practicile de achiziții ale UNICEF și oferă recomandări privind procesele, criteriile de evaluare, prevederile contractului, factura generică a cantităților, termenii de referință și abordările contractuale pentru a căuta servicii tehnice pentru amplasarea forajelor, construcția forajelor și supravegherea lucrărilor de construcții.
 
Patru filme video despre profesionalismul în foraj ce explică amplasarea, supravegherea forajului, gestionarea contractului și de ce unele foraje sunt mai bune decât altele în cinci minute.
 
Documente de îndrumare EUForaje.ro privind forajele profesionale (în engleză, franceză și portugheză) privind amplasarea, costurile și prețurile forajului, gestionarea contractelor și a contractelor, supravegherea forajului, cod de practică pentru foraje rentabile).
 
Publicații despre profesionalismul echipelor de foraj pe site-ul EUForaje.ro sunt disponibile in limba Romana.
 
Filme și înregistrări webinar pe diverse aspecte ale profesionalismului de foraj, inclusiv achiziții, supraveghere, combaterea corupției, amplasare, instruire.
 
Bloguri care descriu eforturile întreprinse pentru îmbunătățirea forajelor rentabile și forajul profesional din întreaga lume.
 
Reglementări naționale privind apele subterane și de foraj, standarde, linii directoare și manuale pentru executanti de foraje puturi apa in Bucuresti Ilfov si intraga Romanie.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nick Zane

Comentarii

Cauta

Categorii populare