Comunicate de Afaceri

2.5 milioane de euro pe an de asigurare - noua limita maxima de acoperire a unui plan de asigurare de sanatate, cu noul MediHelp Superior Plan

Un nou plan de asigurare cu acoperire internationala in portofoliul MediHelp:
2.5 milioane de euro pe an de asigurare – noua limita maxima de acoperire a unui plan de asigurare de sanatate, cu noul MediHelp Superior Plan

Bucuresti, 08 septembrie: MediHelp International, cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, anunta lansarea MediHelp Superior Plan. Noul produs ofera cea mai mare limita de acoperire pentru o asigurare de sanatate privata de pe piata, la momentul actual: 2,5 milioane de Euro pe an de asigurare. Clientii vor putea apela la servicii medicale in intreaga lume.
MediHelp Superior Plan este primul produs de acest gen, dezvoltat pentru piata din Romania, oferind beneficii cuprinzatoare si, in premiera, posibilitatea de a alege tara in care persoana asigurata isi doreste sa primeasca ingrijire medicala.
“In timpul celor 15 ani pe piata regionala ne-am consolidat portofoliul, dezvoltand noi produse in concordanta cu experientele si cerintele clientilor nostri. Am adunat cu grija informatii, am analizat si am comparat toate optiunile disponibile pe piata, astfel incat sa putem crea cel mai bun produs al nostru de pana acum. Cu siguranta clientii nostri vor fi foarte interesati de acest produs ce stabileste noi standarde pe piata, datorita multitudinii de beneficii oferite si pretului accesibil“, spune Zahal Levy, presedintele MediHelp International.
Printre beneficiile principale ale produsului MediHelp Superior Plan se numara: acoperire internationala, servicii medicale private la cele mai bune institutii din lume, 100% acoperire pentru spitalizare si operatii, acoperire 100% pentru cazurile de cancer (inclusiv medicamentatia necesara), precum si acoperire pentru transplant de organe si tesut. Ingrijirea medicala pe perioada maternitatii este de asemenea printre beneficiile planului si include si ingrijirea noului nascut si tratamentele necesare in caz de complicatii pe perioada sarcinii.
MediHelp Superior Plan ofera servicii de urgenta si asistenta 24/7 si acces catre serviciile de ambulanta, precum si acoperire pentru un serviciu foarte cautat – evacuare aeriana.
In functie de zona de acoperire aleasa si de varsta, valoarea anuala a unui plan MediHelp Superior incepe de la 460 de euro.
MediHelp Superior Plan este un produs dezvoltat in regim propriu. Mai multe informatii noul plan dezvoltat de catre MediHelp International pot fi gasite la adresa: www.medihelp.ro
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata din Romania incepand cu 1999. MediHelp International imbina cu succes Asistenta Medicala cu Asigurarea Internationala de sanatate, pentru beneficiul clientilor sai. Pentru mai multe informatii accesati www.medihelp.ro.


Pentru mai multe informatii:
Lidia Pitulea, Senior Public Advisor
The Public Advisors
Tel: 0733 300 777, E-mail: lidia.pitulea@publicadvisors.ro

Alida Coman, Marketing & PR Coordinator
MediHelp International
Tel: 0722 209 847, E-mail: alida.coman@medihelp.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: The Public Advisors

Comentarii

Cauta

Categorii populare