Comunicate de Afaceri

Asigurarea PAD reprezinta obligatia unei familii responsabile

Asigurarile ofera oamenilor si companiilor acoperire pentru riscuri economice, climatice, tehnologice, politice si demografice. Cu ajutorul lor, viata de zi cu zi se poate desfasura in conditii optime, astfel existand posibilitatea de inovare si dezvoltare. Polita PAD acopera, dupa cum puteti vedea chiar aici: https://www.gothaer.ro/pentru-tine/locuinte/asigurare-obligatorie-locuinte-pad/, daunele produse de:

• Cutremur: acea miscare seismica brusca a scoartei terestre, orizontala, verticala sau de torsiune, avand origine tectonica, vulcanica sau de prabusire;

• Inundatii, revarsari peste marginile cursurilor, ruperi de diguri, precipitatii abundente;

• Alunecari de teren, provocate de miscari tectonice sau de eroziunile naturale.

Exista firme de asigurari ce vin in intampinarea clientilor sai cu posibilitatea incheierii unei asigurari PAD, care sa ii fereasca de problemele aparute in cazul unei catastrofe naturale de tipul celor descrise mai sus.

De asemenea, se cunoaste deja faptul ca legea in Romania a hotarat faptul ca incheierea politei PAD este absolut obligatorie pentru toti cetatenii sai.

Polita PAD si tipurile de locuinte pe care le asigura aceasta

Polita PAD a aparut intr-un moment in care romanii nu stiau mare lucru despre astfel de procedee importante pentru protejarea agoniselii de-o viata. Putin reticenti la inceput, pe parcurs au inteles ca fara polita PAD nu pot sta cu adevarat linistiti, asa ca au trecut cu brio testul obtinerii unei astfel de asigurari.

Firmele de asigurari serioase le promit clientilor sai preturi accesibile si faptul ca prin obtinerea acestei polite nu vor mai primi amenda de 500 de lei prevazuta de lege in cazul neincheierii ei.

Tipurile de locuinte care se pot asigura prin polita PAD sunt:

• Locuinta personala;
• Casa de vacanta;
• Locuinta de serviciu;
• Casa de protocol;
• Locuinta de necesitate;
• Locuinta sociala.

Ele sunt clasificate in locuinte de tip A, construite din materiale rezultate in urma unui tratament termen si/sau chimic, de exemplu beton sau caramida, si de tip B, din caramida nearsa sau alte materiale asemanatoare. Preturile acestor asigurari variaza evident in functie de materialul de constructie, in cazul celor de tip A exista un pret de 20 de euro pe an, iar pentru cele de tip B, pretul este de 10 euro pe an. Exista firme care asigura protejarea datelor cu caracter personal potrivite prevederilor legale din Romania.

Asigurarile PAD si beneficiile lor

Evident ca pentru a functiona cum trebuie, asigurarea PAD trebuie sa raspunda in mod pozitiv cerintelor oamenilor. Ea ajuta oamenii sa administreze si sa reduca riscurile.

Beneficiile asigurarilor pot fi enumerate astfel:

• Ofera oamenilor incredere ca-si pot desfasura activitatile cotidiene stiindu-se in siguranta;
• Exista controlul riscurilor;
• Asiguratorii investesc venitul din prime, astfel asigurarile sunt o investitie pe termen lung in economie;
• Sunt furnizori semnificativi de produse de economisire si de pensii.

Asigurarea PAD ofera siguranta clientului ca va fi onorata, aceasta firma fiind unul dintre membrii fondatori ai Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale.

Pentru incheierea unei astfel de polite PAD, trebuie doar sa intrati in mediul online si totul va merge foarte repede.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Daniela Barbu

Comentarii

Cauta

Categorii populare